Luk

Lössl om FCM's defensiv: Det er fantastisk

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF 1-0
Superligaen Mesterskabsspil
19' 1-0 Sory Kaba

Jonas Lössl nyder livet i FC Midtjylland, hvor han har et stærkt forsvar foran sig, som giver målmanden nemme betingelser mellem stængerne.

I februar sprang der en bombe i dansk fodbold, da FCM hentede Jonas Lössl hjem på en kontrakt frem til sommer 2025.

Han har siden da overtaget placeringen i målet fra Jesper Hansen, og derfor var Lössl mandag med til at slå Brøndby med 1-0 i topopgøret. Det var en vigtig sejr, da midtjyderne har nogle pokaler, som de gerne vil vinde.

Det fortæller Lössl til FCM's hjemmeside.

- Jeg er selvfølgelig super tilfreds med sejren og de tre point. Det er det, der er vigtigst lige nu. Vi kunne måske have spillet en anelse bedre, men vi stod sammen og sikrede en vigtig sejr. Vi har nogle pokaler, vi gerne vil vinde, og det skal der sejre til for at lykkes med, udtaler Jonas Lössl.

FCM og Lössl har i de seneste fire kampe holdt clean sheet, men det er ikke kun på grund af målmanden. Det skyldes nemlig i den grad Erik Sviatchenko og Alexander Scholz, der har gjort det nemt for Lössl.

- Det er fantastisk at stå bag det forsvar, som vi har. Erik er vanvittig duelstærk, mens Scholz bringer enorm meget klogskab i spillet, så det er jo ikke meget, jeg har at se til bag dem. 

- Men jeg er da glad for at have bidraget med, hvad der nu har været. Alt i alt er jeg jo blevet en del af en stærk defensiv, fortæller Jonas Lössl.

Næste kamp for FC Midtjylland og Jonas Lössl er på torsdag, når midtjyderne tørner sammen med SønderjyskE i Sydbank Pokalen.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 13. april