Luk

Luca Zidane: Jeg er glad for Real Madrid-farvel

| La Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Alaves - Real Madrid
La Liga (23/01)
bet365 7,00 4,75 1,40

Luca Zidane slår fast, at han på ingen måder fortryder, at han i sommer forlod Real Madrid til fordel for en lejeaftale i Racing Santander.

Zinedine Zidanes søn Luca forlod denne sæson Real Madrid, hvor han har spillet i stort set hele sit liv.

Den 21-årige målmand var i sidste sæson inde omkring førsteholdet, men var alligevel langt fra spilletid på farmands mandskab, hvor det dog blev til en enkelt optræden.

Derfor måtte han væk, og han er glad for, at han nu tørner ud for Racing Santander på en lejeaftale i den næstbedste spanske række.

- Det har været en stor omvæltning, men jeg har det godt, siger Luca Zidane i et interview med Cadena Ser.

- Jeg fortryder ikke, at jeg forlod Real Madrid. Jeg ved, det var et vigtigt skridt, og jeg ønskede at tage det, for jeg havde brug for at være på et professionelt hold, hvor jeg kunne spille og bevise, hvad jeg er værd.

Til sommer løber lejeaftalen ud, og det gør kontrakten i Real Madrid også. Hvad fremtiden så byder på, tør han ikke spå om.

- Vi må se, hvad der sker i de kommende år. Jeg forstår godt, hvorfor jeg får spørgsmålet om Real Madrid, men jeg hopper ikke på den. Jeg kan sige så meget, at jeg synes, de har et godt hold, selvom resultaterne ikke har været gode i Champions League. Jeg stoler på holdet, siger han.

Luca Zidane har været fast mand hos Racing Santander i denne sæson.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 20. januar