Luk

Lucas A. i sommerhus: Savner det sociale

| 3F Superliga | 0 kommentarer

AaB-anfører Lucas Andersen har for at isolere sig fra coronavirussen valgt at tage i sommerhus i Blokhus, hvor den står på familiehygge og selvtræning.

Ikke meget er, som det plejer for tiden.

Coronavirussen har sat størstedelen af det danske samfund på pause, hvilket også indebærer fodbolden, der ligger fuldstændig stille i øjeblikket.

For de fleste spillere står der nu selvtræning på programmet, og for AaB-anfører Lucas Andersens vedkommende foregår det i et sommerhus i Blokhus, hvor han har indlogeret sig med sin kæreste og sin søn.

- Når man som jeg er et meget socialt menneske, er det svært at skulle undvære socialt samvær. Men det er vigtigt, at vi alle lytter til sundhedsmyndighederne og følger retningslinjerne, så vi kan komme på den anden side af denne virus hurtigst muligt. 

- Derfor har vi valgt at tage herop, hvor vi er mere isoleret, siger Lucas Andersen til AaB’s hjemmeside og fortæller videre:

- Vi står op ved syvtiden og tænder op i pejsen. Derefter står den på en god morgenmad, og så finder vi på, hvad vi skal lave. Nogle gange leger vi med LEGO, og ellers går vi ture i klitterne og tager en tur ned til stranden, så vi får noget frisk luft.

- Så træner jeg igennem i halvanden times tid. Den får fuld gas på spinningscyklen, og efterfølgende laver jeg diverse styrkeøvelser. Hvis vejret tillader det - som det har været tilfældet det meste af ugen - foregår det ude på terrassen.

- Vi glæder os selvfølgelig helt vildt til at komme i gang igen og følge op på den gode spillemæssige periode, vi har været i. Men vi er allesammen nødt til først at gøre, hvad der kræves af os for at komme igennem denne svære periode, før vi kan vende tilbage til at lave mange af de ting, vi elsker, siger AaB-kaptajnen.

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Martin Schmidt
Fredag 3. april