Luk

Lucas Andersen nedtoner FCK-rygte

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,15 3,60 2,20
Oddset 3,10 3,50 2,25
bet365 3,10 3,40 2,25

AaB-anfører Lucas Andersen siger til Tipsbladet, at sommerens FCK-rygte mere var en ting i pressen, end det var konkret.

Lucas Andersen blev denne sommer rygtet til FC København, men AaB-anføreren var aldrig rigtig tæt på at skifte til de danske mestre.

Nordjyske skrev i august, at Lucas Andersen havde takket nej til FCK, men AaB-kreatøren siger nu til Tipsbladet, at det aldrig for alvor blev konkret.

- Nej, ikke på den måde. Det var meget i pressen. Det kan være, at der er noget interesse, og så begynder spekulationerne, og man bliver konfronteret med det, men jeg valgte jo mere AaB til, end jeg valgte andre klubber fra, siger Andersen til Tipsbladet.

- Potentialet og den rolle, jeg har fået, den positive energi, som jeg synes, der er kommet heroppe, det var noget, jeg rigtig gerne ville dyrke noget mere, og det var noget, jeg så frem til.

Lucas Andersen har kontrakt med AaB frem til sommeren 2024.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Sara Margren

12 kommentarer

Harlem 15:27          
Og gud ske lov for det.
FCK 4EVER 15:28          
Det er nok også rigtigt, tror ikke der reelt var forhandlinger eller reelle tilbud frem og tilbage, mest i kraft af at han netop havde skrevet under med AaB.

Det var nok mest en presse ting - men det var jo ham selv som bar mest brænde til det bål, med hans udtalelser til NordJyske:

"- Det beviser, at jeg gør noget rigtigt, og der er nogen, der holder øje med én. Det er selvfølgelig fedt, hvis det viser sig at være rigtigt. Det siger sig selv, at FCK er den største klub i Danmark, fortæller Lucas Andersen til NORDJYSKE."

Derefter fik den historie jo sit eget liv i et par dage...
acgade 15:50          
Rigtig rigtig god spiller
Kiks 15:53          
Og gud ske lov for det.
Ja gudskelov for at FC København ikke fik deres fede fingre i en af Superligaens absolut bedste spillere. FCK-forsvaret er vel stadig rundtosset efter hans sublime solotur sidste søndag :-)
HGW 16:15          
Når vinduerne er åbne, er det virkelig et eldorado for medierne. Alt hvad der dufter af en mulighed for profiler, får fuld skrue. Det kunne være rart for alle parter, hvis der var lidt kilder på rygterne.

Hvis der har været kontakt fra fck, så har det formentlig blot være en føler om prisniveau og interessen fra AaB’s side i at sælge. Det lyder i hvert ikke særlig konkret fra Lucas’ side, men medierne fik da hypede det lidt.
proege 16:40          
Hvis man begyndte at afsløre sine kilder indenfor fodbold, tror du så man havde et job eller en kilde?
Mange journalister har en bestemt i klubben de får oplysninger fra.
Nogle gange giver klubberne også en løgn historie, for at presse en pris bla. Så tror du skal leve med, at sådan er fodbold verden :)
HGW 16:43          
Hvis man begyndte at afsløre sine kilder indenfor fodbold, tror du så man havde et job eller en kilde?
sandsynligvis ikke. Så mange rygter der skyder helt ved siden af, tyder dog også på at der er meget få historier der har noget på sig.
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar