Luk

Lucas Andersen om fan-retur: Fantastisk

| 3F Superliga | 0 kommentarer

AaB's Lucas Andersen var glad for at se fansene vende tilbage til tribunerne i onsdagens 3-2-sejr over OB. Det fortæller AaB-profilen efter kampen.

Efter flere måneder uden tilskuere på tribunerne var der igen fans til stede under onsdagens kamp mellem AaB og OB i 3F Superligaens nedrykningsspil.

Kampen endte med en AaB-sejr på 3-2, og efter kampen sagde AaB's Lucas Andersen til TV3 Sport, at han var glad for at kunne byde fansene velkommen tilbage med en sejr.

- Det er en fed fodboldkamp at give til fansene. Jeg synes ikke helt, at vi får udnyttet alle de chancer, som vi har. 

- Men en 3-2-kamp, tilbagevenden for fansene, en dejlig forårsdag med solskin og lidt nervepirrende spil til sidst. Det er det, fodbold er, og det er fantastisk at kunne byde dem velkommen med sådan en kamp, siger Lucas Andersen til TV3 Sport og tilføjer om sin egen indsats:

- Jeg synes, den var god. Jeg vil gerne være en chanceskabende og kampafgørende spiller, og det synes jeg, at jeg var i dag. 

- Jeg fik lagt op til flere gode muligheder, fik sat noget godt spil op, og jeg var med til at bidrage til en fantastisk indsats af gutterne, siger Lucas Andersen.

Med resultatet er AaB fire point foran den nærmeste efterfølger fra SønderjyskE i 3F Superligaens nedrykningsspil. 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Krister Olsen
Torsdag 13. maj