LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lucas Andersens perlemål rakte til remis

| Superligaen | 12 kommentarer
'Gaarde virker ikke overbevisende' - debatten i stor uenig om AaB's nye strategi
'F****** fornøjelse!' Stor AaB-forløsning efter fire kampe uden sejr
Hansen om vilde Superliga-kampe: Her eksploderer det
Askou: Det blev mindst lige så svært, som vi havde frygtet
Hobro slår Vendsyssel i underholdende dyst - se alle 5 mål her
Lucas Andersens perlemål rakte til remis
Foto: Getty Images

Lucas Andersen scorede tidligt et flot mål, men Vendsyssel svarede godt tilbage og hentede 1-1 i Aalborg. 

AaB stillede op i en ny 4-1-2-1-2-opstilling, da de onsdag forsøgte at få revanche for nederlaget mod Vendsyssel forleden.

Det gav plads til både Lucas Andersen, Kasper Kusk, Tom van Weert og Wesssam Abou Ali, og det begyndte godt for værterne efter en afvekslende start med optræk til muligheder i begge ender.

Efter 10 minutter tog opsnappede profilen Lucas Andersen således bolden på kanten af feltet, og herfra krøllede han flot kuglen over i den lange hjørne.

AaB fortsatte med at være i kontrol i en periode efter målet, og værterne havde også et forsøg, som Søren Henriksen dog fik afværget på stregen.

Efter en halv time slog gæsterne dog til. Tiemoko Konate lavede forarbejdet og et indlæg til formstærke Alhaji Kamara, der dog fik afsluttet akavet tæt under mål. Bolden hoppede dog ind på Patrick Kristensen og derfra i nettet til 1-1.

Vendsyssel måtte blokere et par farlige AaB-forsøg inden pausen, mens Kamara i den anden ende også kom tæt på, da AaB-keeper Jacob Rinne var langt ude af sit mål. Lobbet tog dog et spring over målrammen.

AaB havde bolden meget i starten af anden halvleg, men værterne havde også svært ved at få tempo nok i spillet til at åbne de defensivt solide gæster op og dermed skabe chancer.

Anden havleg blev således en noget rodet og meget jævn affære uden sræligt mange højdepunkter.

AaB havde et par hjørnespark, men Jores Okore headede over, og Nicolai Flø tog senere godt fra, da AaB-anføreren igen var målet for hjørnesparksbolden.

Det sluttede intenst med lidt tumult og et par advarsler, og en pæn stor chance til Van Weert, men underholdende eller velspillet blev opgøret aldrig. 

Remisen betyder, AaB har tre point op til Randers på gruppens førsteplads inden kronjydernes kamp mod Hobro i denne runde.

Vendsyssel er nummer tre med fem point ned til Hobro.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Søndag 19. maj