LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ludwig årets spiller i HB Køge

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Ludwig årets spiller i HB Køge
Foto: HB Køge
Forsvarsspilleren Alexander Ludwig er blevet kåret som årets spiller i 1. divisionsklubben HB Køge.

HB Køge har spillet færdig for 2016, og nu har man så kåret sin årets spiller for 2016. Valget er faldet på den 23-årige forsvarsspiller Alexander Ludwig.

- Jeg kommer hver dag til en klub, hvor ambitionerne er tårnhøje, og hvor der er en gensidig respekt og plads til alle, så vi hver især giver hinanden lov til at udvikle sig selv og har det her fælles mål om at vinde hver eneste dag. Det er en stor tak til holdet, men det er selvfølgelig også min egen fortjeneste.

- Jeg ligger meget energi i min fodbold og i min træning, så det har været et super år for mig, hvor jeg også har udviklet mig meget som person, og er blevet meget bevidst om hvad det vil sige at være en forsvarsspiller i Alexander Ludwigs hoved. Det går fremad, og jeg er utrolig glad for prisen, siger Ludwig til HB Køges hjemmeside og fortsætter:
 
- Jeg har været bevidst om at jeg har leveret på et godt niveau, men jeg synes også at der er mange andre på holdet, der har gjort et flot stykke arbejde. Jeg tager imod titlen med kyshånd og er meget stolt og glad over at få den her pris.

Ludwig har spillet 34 af 36 kampe for HB Køge i 2016, der har budt på 15 clean sheets.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april