LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ludwig: Vi skal være irriterende at møde igen

| Superligaen | 1 kommentar
Highlights: Træværket reddede Lazio mod Roma og Dzeko
Ludwig: Vi skal være irriterende at møde igen
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
AC Horsens' Alexander Ludwig vil finde tilbage til det spil, som gør Horsens svære at spille imod og irriterer modstanderne.

AC Horsens tabte søndag med 2-0 ude mod AaB i Superligaen, og dermed har Bo Henriksens tropper tabt alle tre kampe indtil nu i mesterskabsspillet.

Forsvarsspilleren Alexander Ludwig ærgrer sig over nederlaget i Aalborg, som han ikke mener, var helt fortjent.

- Vi burde have fået point, for vi dominerede AaB i store perioder af kampen, men fik ikke udnyttet det. AaB fik så tur i den med deres dødboldsmål, som gav dem sejren, siger Ludwig til bold.dk.

- Det er frustrerende at tabe sådan en kamp. Kampen mod Brøndby var i et andet tempo end den her, og vi fik egentlig kampen hen, hvor vi gerne ville have den, og derfor er det ekstra ærgerligt at tabe – også fordi det var til den direkte modstander i kampen om femtepladsen.

Nederlaget betyder, at Horsens er uden sejr de seneste otte kampe i Superligaen.

Ludwig erkender, at holdet trænger til en sejr, og han bestræber sig efter, at Horsens kan finde tilbage til det spil, som frustrerer modstanderne.

- Vi trænger selvfølgelig til en sejr. Vi opnåede stor succes ved at komme i top seks, selvom vi ikke vandt de sidste kampe, men nu har vi tabt de første tre kampe.

- Vi har nogle ting at arbejde med. Vi skal have fundet de dyder frem, som vi har været gode til tidligere sæsonen, og som gør, at vores modstandere synes, at vi er rigtig irriterende at spille imod. Sådan har de nok ikke haft det de seneste kampe, siger Ludwig.

Horsens får onsdag aften besøg af FC Nordsjælland.

mikkel@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

Foliebakken 10:28          
Ludwig: "Vi skal bruge længere tid på indkast igen, og ødelægge spillet noget mere"
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts