LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Luis Enrique: Har det fint med Jordi Alba

| International | 3 kommentarer
Luis Enrique: Har det fint med Jordi Alba
Foto: Getty Images

Infoboks

Spaniens landstræner Luis Enrique understreger, at han har et fint forhold til Barcelonas Jordi Alba, som han torsdag udtog til landsholdet.

Luis Enrique tog i sommer over som landstræner for Spanien, og i de første trupper har han forbigået Jordi Alba, som ellers har været stærkt spillende for Barcelona.

Da Enrique torsdag udtog ny trup til kampene mod Kroatien og Bosnien, var Alba dog tilbage i landsholdsvarmen.

Enrique understreger, at hans forhold til Alba er fint.

- Jeg træffer ikke mine beslutninger ud fra, hvad folk synes. Det betyder ikke, at andres meninger ikke betyder noget for mig, men det har bare ikke indflydelse på mine valg, siger Enrique ifølge Sport.

- Jeg har ikke et problem med nogen, og professionelt er der ikke nogen, der kender Jordi Alba bedre, end jeg og min stab.

- Flere ting spiller ind - både individuelle og for det kollektive. Vi ser på, om spillerne er i form, kan øge konkurrencen og har, hvad vi gerne vil have. Der er mange faktorer, og summen af alle de ting hjælper mig til at træffe en beslutning.

Luis Enrique fortæller videre, at Alba er en af anførerne i den nuværende trup, da han med 66 landskampe er blandt dem, der har spillet flest landskampe.
Af Mikkel Nøhr
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april