Luk

Luiz: Arsenal kan kæmpe med om store ting

| Premier League | 19 kommentarer
Luiz: Arsenal kan kæmpe med om store ting
Foto: Arsenal

Infoboks

Eintracht Frankfurt - Arsenal
Europa League Gruppe F (19/09)
NordicBet 2,95 3,55 2,40
Oddset 2,90 3,45 2,35

David Luiz fortæller, at han skiftede til Arsenal på grund af personlige ambitioner, og brasilianeren tror, at Arsenal kan opnå store ting.

På sidste dag af det engelske transfervindue skiftede David Luiz Chelsea ud med Arsenal.

Den brasilianske forsvarsspiller er glad for sit skifte og har store forventninger til opholdet i Arsenal.

- Jeg er en person med ambitioner, og det er derfor, jeg skiftede. Jeg kan godt lide en ny udfordring og nye ting i mit liv, siger David Luiz ifølge BBC.

- Alle ved, jeg var rigtig glad i Chelsea og har vundet mange titler der. Jeg havde ærlige samtaler med Frank Lampard, og han havde andre idéer til den nye sæson.

- Så den bedste måde for mig at vise klubben respekt var at skifte videre og give ham muligheden for at gøre sit arbejde.

- Min livsfilosofi er er være positiv og at drømme. Vi (Arsenal, red.) kan kæmpe med om store ting, spår David Luiz.

32-årige David Luiz spillede af to omgange i alt 248 kampe for Chelsea.


Af Martin Schmidt

19 kommentarer

brugerx 17:27          
Jeg syntes at Arsenals har en vildt god trup i denne sæson. Bliver spændende at se hvad det rækker til.
Blaugranna 17:56          
Arsenal har bestemt et rigtig fornuftigt hold, især offensivt, ser de ud til at besidde en enorm styrke. Jeg synes faktisk, at de har købt fint ind, bortset fra at de nok godt kunne have brugt en CB´er af høj kvalitet samt en bedre gardering til HB, når Bellerin engang er klar efter sin skade.

Jeg tror personligt, at de slutter i top 4 i år, foran Man Utd. Og det er jo også fint, i en sæson, hvor de fortsat må siges at være i gang med at bygge holdet op. Der er vel næppe mange, som tror på, at de vinder ligaen i år. Men det er bestemt potentiale, ingen tvivl om det! Får de lidt mere kvalitet ind defensivt, kan de om et år eller to være rigtig giftige! Især Pépé, Ceballos og Torreira ser jeg som fremtidige verdenklassespillere.
Mrwho 18:30          
uduelig forsvarsspiller. Han er da ikke blevet klogere og høre på, ved at rykke til den anden ende af London.
FrancescoTotti 18:56          
@Blaugranna

Så du tror at Arsenal ender på 4. pladsen, foran United på 5. pladsen, eller er det et eller andet sted i top 4, bare det er foran United? Jeg tror ikke de er bedre end United, men det må tiden jo vise, dog vil jeg sige jeg synes det er en spøjs forudsigelse.

Jeg synes de ser svage ude i år, meget svage, Aubameyang og Lacazette som bærende kræfter. Hvem, ud over de to, skulle gå ind i Uniteds start 11´er?
Blaugranna 19:09          
Spøjs udtalelse ligefrem... Bare fordi du ikke er enig eller hvad?

Men ja, jeg tror, at de ender lige foran United, som jeg tror slutter på 5-pladsen. United kunne virkelig godt bruge nogle af de midtbanespillere, som Arsenal har, det kan du vel forhåbentlig godt se - det United har, udover Pogba, er altså noget skrald. Derudover ville Pépé naturligvis også starte inde for United i stedet for Lindgard. Jeg tror, at United maks får uafgjort i aften mod Wolves, hvor netop deres sløje midtbane kommer til at blive udstillet.

I øvrigt handler det jo ikke udelukkende om spillere, men også meget om klubben har en god træner, som har et konstitueret spilkoncept. Og her mener jeg klart at Arsenal er en del foran United. Det er tydeligt at se, hvordan Arsenal ønsker at spille, hvilket ikke ligefrem kan siges om United.

United er dog en del foran Arsenal på den defensive del, ingen tvivl om det! Det var jo netop også defensiven, der kostede Arsenal så mange point i slutningen af sidste sæson. Og Arsenals defensiv er stadig ikke just imponerende. Men kan deres midtbane bygge på, så vil det jo også gavne dem.

Så lad os nu se hvordan det hele ender ;)...
Peter Nielsen 19:12          
Der må være en midtbanespiller eller to der kunne forstærke Man United fra Arsenal. United har vel reelt set kun Pogba der er top klasse, resten af midtbanen er middelgode, med mulig potentiale. Hvis Pogba får en længere skade tror jeg personligt top 4 er udelukket for United. Uden Pogba hører United´s midtbane til i den nedre halvdel.

Derudover er angrebet også sårbar for skader og karantæner. Martial og Rashford kan ikke spille alle kampe, og reserverne har endnu intet bevist på højeste niveau. Det kan man også diskutere om Martial og Rashford har, i hvert fald når man taler spids-angriber.

Arsenal har en langt bredere trup og jeg vil mene også en bedre trup når det gælder midtbane og angreb. Spørgsmålet er kun om de kan få lukket nogenlunde af bagude, hvis de kan det er jeg ikke i tvivl om at Arsenal tager fjerdepladsen.
MesutCazorla 19:13          
Jeg synes de ser svage ude i år, meget svage, Aubameyang og Lacazette som bærende kræfter. Hvem, ud over de to, skulle gå ind i Uniteds start 11´er?

Tager vi udgangspunkt i Uniteds opstilling mod Chelsea, så ser jeg da nemt Ceballos erstatte Perreira, Pepe erstatte Lingard og Torreira erstatte McTominay.
Mandag 16. september