Luk

Lukaku: Bedre præstation end i weekenden

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Chelsea - Zenit 1-0
Champions League gruppe H
69' 1-0 Romelu Lukaku

Romelu Lukaku scorede tirsdag aften det enlige mål i en sejr over Zenit i Champions League, og han mener, at præstationen var bedre end i weekenden, hvor man ellers vandt med tre.

De forsvarende Champions League-mestre fra Chelsea indledte i går deres forsvar af trofæet, da Zenit fra Rusland kom på besøg.

Det blev da også til en 1-0 sejr til hjemmeholdet, men målet faldt dog først i anden halvleg efter 69 minutters spil ved holdets nye målsluger Romelu Lukaku, der har fået en god start på Chelsea-livet med fire mål i fire kampe for klubben.

Efter kampen var belgieren tilfreds med sin og holdets præstation, og han mener faktisk, at holdet var bedre end i weekenden, da man slog Aston Villa med 3-0.

- Jeg er virkelig glad for sejren. I dag var en bedre præstation end i weekenden. Vi skal fortsætte med at vokse, sagde Lukaku efter kampen og forklarede sit mål, der blev assisteret af Cesar Azpilicueta.

- Mig og Cesar er enige om bestemte løb på banen. Jeg skulle have timingen på plads, men det var en smuk bold af ham. Vi vidste, at det ville blive en hård kamp, men vi kontrollerede det virkelig godt, siger Lukaku, som nu retter fokus mod London-opgøret i weekenden mod Tottenham.

Chelsea har dermed tre point i Champions Leagues Gruppe H, hvor de ligger toer efter Juventus, der startede med en 3-0-sejr over Malmö FF.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 22. september
Tirsdag 21. september