Luk

Lukaku blev igen helten for Chelsea

| Champions League | 11 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Zenit 1-0
Champions League gruppe H
69' 1-0 Romelu Lukaku

Chelsea leverede ikke en overbevisende indsats hjemme mod Zenit, men alligevel sørgede brandvarme Romelu Lukaku for en 1-0-sejr i Champions League.

Chelsea var store favoritter til Champions League-premieren, hvor Zenit kom på besøg på Stamford Bridge i gruppe H, som også tæller Malmö FF og Juventus.

I weekenden var Andreas Christensen ikke med fra start, men tirsdag aften tog han sin vante plads i midterforsvaret.

Hjemmeholdet startede som forventet i boldbesiddelse, men chancerne var der ikke mange af, selvom brandvarme Romelu Lukaku var på toppen.

Belgieren kom til en fin chance før pausen, som han sendte et stykke over mål, hvilket næsten var den eneste mulighed, som de første 45 minutter bød på.

Thomas Tuchel må have givet sine spillere en stor opsang i pausen, for englænderne kom til mange flere chancer fra starten af anden halvleg.

Fra kanten af feltet kom Antonio Rudiger fri til en afslutning, som han sendte tæt forbi den ene stolpe.

Forløsningen kom med 20 minutter igen for Chelsea, og der var kun en, som selvfølgelig skulle gøre det for englænderne.

Et indlæg blev slået til bagerste stolpe, hvor Lukaku steg uimodståeligt til vejrs og headede bolden ned i jorden og i kassen til 1-0.

Chelsea levede livet farligt med den smalle føring. Med ti minutter igen kom Artem Dzyuba til et frit, glidende forsøg, som gik forbi Chelsea-målet.

Englænderne løb med sejren, som sender dem op ved siden af Juventus med tre point i gruppe H.


 


Af Theis Fischer Brandt

11 kommentarer

Wise1964 22:56          
Vanvittig chance fattig kamp, som den hjemvendte søn afgjorde på et flot hovedstød … AC er bare en fornøjelse på det Chelsea hold, klasse
ThierryHenry14Gooner 22:56          
Chelsea ser skræmmende ud med Romelu - de vinder både pl og Chl, virker som om deres hold er fuldendt. Og se lige den bænk, kæft jeg er misundelig i den røde del af London
Hala Chelsea 23:00          
Total kedeligt kamp. Men hvad kan man forvente, når zenit stiller sig med 11 mand bag bolden hele kampen. Det vil alle dage være svært. Men stærkt at vinde alligevel, det lækkert med Lukaku, som bare leverer fra dag 1.
dylanmck 23:01          
Zenit spillede en god kamp. Med lidt mere skarphed, kunne de have vundet den.
Wise1964 23:01          
Vundet ligefrem … okay så
AC2021 23:07          
Et godt resultat, men absolut uden at imponerer må man sige. Alt for mange ukoncentrerede fejl afleveringer fra folk som Mount, Ziyech, Reece og Jorginho som jo helst skal være dem det kommer fra imod en modstander der graver sig ned.
Heldigvis viser kaptajnen klassen, og lægger den perfekte aflevering ind i panden på Lukaku der redder dagen, men der er afgjort plads til forbedring!

Jeg synes iøvrigt at Zenit gjorde det rigtigt godt med de midler de havde, men ligefrem at vinde tror jeg næppe, men en heldig uafgjort kunne de da godt have hentet på en dårlig dag.
AaBager 07:34          
Zenit vandt da xG, så det er vel ikke helt væk, at sige de kunne have vundet?
Søndag 26. september