LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lukaku brød måltørke i stor United-sejr

| Premier League | 2 kommentarer
Lukaku brød måltørke i stor United-sejr
Foto: Getty Images
Romelu Lukaku scorede for første gang på Old Trafford siden marts, da Manchester United kørte Fulham over med 4-1 i Premier League.

Romelu Lukaku har ikke fundet målstøvlerne frem til denne sæson for Manchester United. Kun fem mål er det blevet til for det belgiske rekordindkøb, der kun har startet to kampe for de røde djævle siden oktober.
 
Samtidig har den tidligere Everton-angriber ikke scoret på Old Trafford siden marts, hvilket han lørdag skulle forsøge at gøre noget ved, da belgieren fik chancen fra start mod Premier Leagues bundhold Fulham.
 
Kampens første scoring skulle dog ikke komme fra belgierens fødder, men i stedet leverede venstrebacken Ashley Young en flot aktion på kanten af feltet, og med et drøn af en højre fod fik den tidligere Aston Villa-spiller bragt United på 1-0 efter 14 minutter.
 
Knap et kvarter senere havde Lukaku så tredjesidste fod på hjemmeholdets anden scoring, da Juan Mata med en følt inderside bragte United i en komfortabel føring.

Fulham skulle nu for alvor ændre i deres game plan, hvis de skulle tage noget med fra Old Trafford, men Jose Mourinhos mandskab virkede mere oplagte, end de har gjort længe, og derfor kom udeholdet ikke frem til det store i de første 45 minutter.  

Tre minutter før pausefløjt var det så i stedet tid til at Lukaku fik lov til at bryde med sin måltørke på Old Trafford, da den store belgier nemt kunne prikke bolden i nettet efter et hjørnespark.
 
Efter lidt over tyve minutter af anden halvleg fik Fulham en lille livlinje, da dommer Lee Probert tildelte udeholdet et straffespark, som Aboubakar Kamara fik omsat til en 3-1-reducering.
 
Minuttet senere blev Fulhams comebackforhåbninger dog punkteret, da Andre-Frank Anguissa blev sendt tidlig i bad efter at have modtaget sit andet gule kort i opgøret.
 
I stedet fik Marcus Rashford lov til at krone en god indsats ved at bringe United yderlige i front med otte minutter tilbage af kampen.
 
Ubekymret fik det engelske stortalent lov til at nærme sig Fulham-feltet, og med et drøn af en vis kaliber fik Rashford sendt bolden flot ind bag Sergio Rico.
 
United endte derfor med at hente en flot 4-1-sejr og har nu 26 point efter 16 kampe, hvilket er 16 point færre end bysbørnene fra Manchester City, der samtidig har spillet en kamp færre.


Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april