Luk

Lukaku drømmer om Anderlecht-retur

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Anderlecht - Waasland-Beveren
1. Division A (22/01)
Oddset 1,33 5,30 7,65

Romelu Lukaku ønsker at vende tilbage til sin barndomsklub Anderlecht, men i øjeblikket er han mere end tilfreds med tilværelsen i Inter.

Romelu Lukaku fik i en alder af blot 16 af debut for Anderlecht, hvor han på sine tre år i klubben vandt det belgiske mesterskab en enkelt gang.

Talentet var dog for stort for Anderlecht at holde på, og siden har Romelu Lukaku repræsenteret storklubber som Chelsea, Manchester United og Inter.

Den målfarlige angriber har for nuværende ikke i sinde at vende tilbage til Anderlecht, som han dog er opsat på at vende tilbage til, inden han lægger støvlerne på hylden.

- Jeg følger altid Anderlecht. Jeg vil helt sikkert vende tilbage. Tiltrækningen til klubben, som jeg havde som lille, er der stadig. Spørg spillere som Leander Dendoncker og Youri Tielemans. De er stadig involveret i klubben, for de har også så mange gode minder derfra, siger han ifølge VTM og åbner op om sin tilværelse i Inter:

- Italien passer til min livsstil. Hvis jeg havde vidst det før, så havde jeg skiftet hertil først. I Inter spiller vi med to angribere. Conte sørger for at lade sig selv blive hørt, men jeg har et godt forhold til ham. Vi er meget ens. Jeg hader ligesom ham at tabe, tilføjer han.

I Inter har Romelu Lukaku scoret 37 mål i 54 optrædener, hvor han også har bidraget med syv målgivende afleveringer.


Af Lasse Rene
Tirsdag 19. januar