Luk

Lukaku igen på pletten da Inter slog Genoa

| Serie A | 3 kommentarer

Infoboks

Genoa - Inter 0-2
Serie A
64' 0-1 Romelu Lukaku
79' 0-2 Danilo D'Ambrosio

Romelu Lukaku scorede til 1-0, da Inter med Christian Eriksen i startopstillingen lørdag aften vandt 2-0 på udebane mod Genoa i Serie A.

Christian Eriksen var endnu engang i startopstillingen for Inter, da Milano-klubben skulle forsøge at komme tilbage på sejrssporet i Serie A.

Efter uafgjort mod Lazio og et nederlag til rivalerne fra Milan, skulle Inter lørdag aften spille på udebane mod Genoa. En sejr ville bringe Inter op på tredjepladsen i Serie A.

Værterne fra Genoa, der var uden danske Lukas Lerager, lå før kampen nummer 11.

Inter sad tungt på opgøret fra start, men spillede sig ikke til særligt mange muligheder. Efter en halv times spil appellerede de kraftigt for straffespark, da Romelu Lukaku blev nedlagt i feltet, men dommeren vinkede afværgende.

Genoa havde ikke en eneste afslutning mod mål i første halvleg, og derfor gik holdene til pause med stillingen 0-0.

Anden halvleg fortsatte i samme spor som de første 45 minutter.

Efter en lille times spil blev Christian Eriksen skiftet ud til fordel for Nicolo Barella, og efter 64 minutter lykkedes det endelig Inter at udnytte spilovertaget til at komme foran. 

Det var netop indskiftede Barella, der flot spillede Lukaku fri i feltet. Den store angriber tog et enkelt træk over til sit venstre ben, før han hamrede føringen i kassen. 1-0 til Inter.

Et kvarter senere lukkede Inter kampen, da Danilo D'Ambrosio tæt under mål pandede bolden i nettet efter et hjørnespark.

Genoa havde spillet sig til nærmest ingenting hele kampen, og det ændrede sig ikke til sidst, hvor de ikke kunne gøre noget ved Inters føring.

Derfor vandt Inter kampen med 2-0 og indtager dermed tredjepladsen i Serie A.

Genoa falder fire pladser til nummer 15 efter nederlaget.


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 1. december