Luk

Lukaku om Eriksen: Var svært at spille i dag

| EM | 5 kommentarer

Infoboks

Belgien - Rusland 3-0
EM Gruppe B
10' 1-0 Romelu Lukaku
34' 2-0 Thomas Meunier
88' 3-0 Romelu Lukaku

Romelu Lukaku siger efter sejren over Rusland, at det var svært at spille kampen efter Christian Eriksens kollaps i slutningen af første halvleg mod Finland.

Der gik et chok gennem fodboldverdenen, da Christian Eriksen kollapsede i slutningen af første halvleg mod Finland.

Også hos belgiske Romelu Lukaku, som til daglig spiller sammen med Christian Eriksen i Inter. Det siger den belgiske angriber efter lørdagens 3-0-sejr over Rusland, hvor Lukaku blev kåret til kampens spiller.

- Det var svært at spille i dag, men jeg håber bare, han har det godt, og jeg dedikerer min præstation til ham, siger Lukaku, der også bliver spurgt til, hvordan han reagerede på nyheden om Eriksen:

- Jeg græd meget, selvfølgelig fordi jeg var bange. Jeg har brugt mere tid med ham i det seneste halvandet år, end jeg har med min familie. Så mine tanker var med ham, hans kæreste, hans to børn og hans familie, siger Romelu Lukaku ifølge BeIN Sports.

Romelu Lukaku scorede to mål i sejren over Rusland, hvilket var med til at sende Belgien op på førstepladsen i Gruppe B.


Af Krister Olsen

5 kommentarer

Zanetti4ever 23:42          
Kan ikke beskrives hvor fantastisk Lukaku er, han har vist hans omtanke for andre hele sæsonen og igen viser han det, ren klasse noget mange kunne lære noget af.
Helium 23:47          
Fantastisk gestus til Eriksen ved 1-0 målet. Grande Lukaku.
Jinxed88 23:54          
Min respekt for ham har igennem sæsonen været stejlt stigende med hans præstationer, hans knald hårde arbejde og hans holdånd. Han er helt sikkert den type som er fantastisk at være på hold og kammerater med men absolut forfærdelig at spille imod og håndtere defensivt generelt. Nok heller ikke den fedeste at være i beef eller på dårlig fod med.

Men smuk getus ved sin scoring og et meget støttende og følelsesladet interview efterfølgende. Respekten for ham er ihvertfald ikke blevet mindre efter i aften, det er helt sikkert.
Vincent Gigante 23:56          
Kan ikke beskrives hvor fantastisk Lukaku er, han har vist hans omtanke for andre hele sæsonen og igen viser han det, ren klasse noget mange kunne lære noget af.
Det er ikke for sarte sjæle at læse om Lukakus barndom, hvor der nogle gange skulle vand på cornflakes - fordi der ikke var penge til mælk.

En sådan opvækst kombineret med en god personlighed, tror jeg har givet nogle værdier og en ydmyghed - der gør til en helt igennem fantastisk fyr med stort overskud for sine medmennesker.
Bobbyolsen25 07:43          
Du en verdensmand Lukaku. kæmpe respekt
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli