Luk

Lukaku om racisme: Udvandring er løsningen

| Serie A | 108 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Inter
Serie A (21/09)
bet365 3,80 3,30 2,05
NordicBet 3,75 3,30 2,11
Oddset 3,65 3,30 2,10

Romelu Lukaku vil adressere det, hvis han igen bliver udsat for racisme, og løsningen kan være at forlade stadion, siger belgieren.

Da Inter i sidste weekend slog Cagliari 2-1, blev Inter-angriberen Romelu Lukaku udsat for racisme fra en gruppe Cagliari-fans.

Hvis det skulle ske igen, kan udvandring fra stadion ifølge Lukaku være løsningen.

- Hvis jeg hører noget, vil jeg gøre opmærksom på det, men jeg ønsker bare at fokusere på fodboldbanen og hjælpe mit hold til at vinde.

- Jeg synes, man skal forlade stadion, for det er noget, vi er nødt til at gøre noget ved, siger Lukaku til mediet Rolling Stones ifølge spanske AS.

- Fodbold er internationalt og multikulturelt, og hvis man vil tiltrække de bedste spillere i verden, er man nødt til at tage imod dem med åbne arme, siger Lukaku.


Af Martin Schmidt

107 kommentarer

langetå 11:41          
Italien igenigen
BrevPosten 12:00          
Man skal også passe på med ikke at kunne gøre det til et ´våben´ for modstanderes fans. Det er sgu svært, hvad den bedste måde at håndtere det på er.
JesperFRR 12:03          
Det må ikke forekomme, men stop nu denne hysteri hvor farvede ønsker særbehandling når det kommer til tilråd. Hvide spillede får også tilråd uden folk råber vagt i gevær.
Milan1988 12:08          
@JesperFRR

Dum kommentar, du forstår tydeligvis ikke, hvad racisme er.
siposip 12:13          
JesperFRR har jo ret, han ville da lade som ingenting, hvis hovedparten af tilskuerne var sorte og begyndte på racistiske tilråb og endvidere gjorde alt i deres magt for at chikanere ham fordi han var hvid.
VBaltid 12:18          
<i>Det må ikke forekomme, men stop nu denne hysteri hvor farvede ønsker særbehandling når det kommer til tilråd. Hvide spillede får også tilråd uden folk råber vagt i gevær.</i>

Helt historieløs

hvis hovedparten af tilskuerne var sorte og begyndte på racistiske tilråb og endvidere gjorde alt i deres magt for at chikanere ham fordi han var hvid.

Og her har vi en klassisk stråmand
MesutCazorla 12:22          
Det må ikke forekomme, men stop nu denne hysteri hvor farvede ønsker særbehandling når det kommer til tilråd. Hvide spillede får også tilråd uden folk råber vagt i gevær.

Man ønsker netop ikke særbehandling, tværtimod er det den negative særbehandling, som man prøver at frasige sig. Og ja, der bliver også råbt efter hvide spillere, men det er vel næppe racistiske ting, der råbes efter dem - så som du indikerer; skulle man ikke droppe denne særbehandling af mørke spillere på italienske stadions?
Lørdag 21. september