Luk

Lukaku: Sammenlign mig aldrig med Ronaldo

| Belgien | 11 kommentarer

Infoboks

Romelu Lukaku vil ikke sammenlignes med Cristiano Ronaldos præstationer for klub og landshold. Han mener, at det er ubrugeligt, og at Ronaldo er en af verdens bedste i historien.

Romelu Lukaku på 28 år fik søndag tilføjet endnu et mål til sin målscoringsrekord på det belgiske landshold, da han i sin landskamp nummer 100 scorede sit 67. mål.

En flot rekord som Lukaku nok fortsætter med at udbygge nogle år frem i tiden endnu.

En anden mand med en flot rekord er Cristiano Ronaldo, som i Portugals kamp mod Irland i onsdags blev den mest scorende landsholdsspiller gennem tiderne med sit 111. mål for Portugal.

Forinden Belgiens kamp mod Tjekkiet blev Lukaku så adspurgt, om han kunne sigte efter den rekord, men det spørgsmål affejede Lukaku blankt.

- Sammenlign aldrig mig med Cristiano Ronaldo, aldrig, sagde Lukaku til pressekonferencen.

- Cristiano Ronaldo er, for mig, i top tre over de bedste spillere i fodboldhistorien. Jeg vil ikke rangere ham fra et til tre, men han er i blandt. Hvad han har opnået i fodbold i dag for spillere i min generation er noget exceptionelt, sagde Lukaku og fortsatte.

- Jeg var heldig at spille mod ham i Italien, og nu er han tilbage i Premier League, det er alt sammen godt for engelsk fodbold.

- Men hvad resten angår, sammenligning af statistikker og alt det der, det er ubrugeligt, slutter Lukaku om den sag.

Store roser fra en af verdens bedste niere til en anden.

I denne sæson kommer de to rigtignok til at stå overfor hinanden igen, ligesom de har gjort de to forgangne sæsoner.

I disse har Ronaldo også lavet flest mål, så det vil blive spændende at se, hvem af de to der scorer flest i Premier League denne sæson – om de så skal sammenlignes eller ej.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober