Luk

Lukaku scorede fire mål i Inter-træningskamp

| Inter | 5 kommentarer
Lukaku scorede fire mål i Inter-træningskamp
Foto: Inter

Infoboks

Inter - Lecce
Serie A (26/08)
bet365 1,22 6,00 13,00
NordicBet 1,24 6,40 13,00
Oddset 1,22 6,10 11,50

Romelu Lukaku fik sine første minutter for Inter, da han i en træningskamp scorede fire mål mod amatørholdet Virtus Bergamo.

Søndag fik Inters nyindkøbte belgier Romelu Lukaku sine første minutter for sin nye klub, da han spillede træningskamp mod amatørholdet Virtus Bergamo.

Lukaku var sammen med blandt andre Matias Vecino og Sabastiano Esposito udtaget til et sammensat Inter-hold af spillere, der ikke var med i førsteholdets træningskamp mod Valencia lørdag.

Det skulle blive en strålende oplevelse for den tidligere Manchester United-angriber, der i løbet af kampen fik bolden i mål hele fire gange.

Også Vecino og Esposito kom på måltavlen, da de begge scorede to i kampen, der endte 8-0 til Inter.

Serie A-mandskabet indleder den italienske sæson d. 26. august på hjemmebane mod Lecce.


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

Mr.Bombastic 17:27          
United kommer til at fortryde at de solgte ham big time, det er jeg slet ikke i tvivl om. Kan godt være hans førsteberøring er elendig, men han er garant for en masse mål. Mål man ikke rigtig kan se hvor ellers skal komme fra nu
LaPioche 17:35          
Fortryde vi solgte en mand, der strejkede for at komme væk?

Det kan godt være, hans kvaliteter bliver savnet, men der er da ikke noget at fortryde her. Et salg var uundgåeligt.
Interarsenal 18:47          
Problemer for lukaku og united var jo den måde lukaku håndtere helt den her salg samtale han bliver hjemme hos familien træning i barndommen klub nægter og komme til England true klub med strejke, kan du på ingen måde tilgive som fan og klub så tror ingen savner ham som personligt kun hans 15 + mål og kvalitet ville kun blive savnet, hvor imod i inter vil han bliver taget i mod med åbne arme og kæmpe tiltro til hans kvalitet og inter er ikke færdig med og køb endnu eller sælge icardi bliver solgt til Juventus og dybala ryg til inter
ilpolpopogba 18:59          
Dybala til Inter? Hvad tror du selv :)
MesutCazorla 21:36          
En forudsætning for at savne hans mål er jo, at der skal være mål at savne. Lukaku sluttede uden mål, i de sidste syv PL-kampe, og i dette kalenderår har han lavet otte mål i 22 kampe, hvilket ikke er fuldstændig grotesk, men man skal så have med, at de mål er fordelt over fem kampe, og så ser det pludselig ikke lige så pænt ud. Desuden scorede han ikke et eneste mål mod holdene i top 10, hvilket ikke ligefrem styrker hans sag.

Alt i alt en dygtig angriber, men ud fra hvad han leverede i sidste sæson, er det nok ikke en mand man vil savne i klubben.
Søndag 18. august