Luk

Lukaku sikrede Inter-triumf i intenst derby

| Serie A | 16 kommentarer
Lukaku sikrede Inter-triumf i intenst derby
Foto: Getty Images

Infoboks

AC Milan - Inter 0-2
Serie A
49' 0-1 Marcelo Brozovic
78' 0-2 Romelu Lukaku

Romelu Lukaku scorede et fornemt hovedstødsmål, da Inter lørdag aften gik tilbage på førstepladsen i Serie A med en 2-0-sejr over lokalrivalerne fra AC Milan.

San Siro dannede lørdag aften rammen om det traditionsrige derby mellem AC Milan og Inter.

Milan jagtede oprejsning i derbysammenhæng efter ikke at have vundet over Inter i de seneste seks ligamøder.

Inter gik ind til kampen med selvtilliden i top, efter at Antonio Contes tropper havde gjort rent bord i holdets første tre kampe i Serie A.

Efter godt ti minutters spil var Milans Riccardo Rodriguez ved at dele gaver ud, da han sendte en sløj tilbagelægning i retning af Gianluigi Donnarumma, men værterne slap med skrækken.

Romelu Lukaku var nærgående syv minutter senere, men Donnarumma var igen på plads i Milan-målet.

Første halvlegs største chance tilfaldt Danilo D'Ambrosio midtvejs i halvlegen, men Inter-backen formåede på hårdt presset at sparke på stolpen fra få meters afstand.

Inters Lautaro Martinez fik bolden i nettet efter 35 minutter, men målet blev underkendt for offside.

Spanske Suso kunne have sikret Milan en pauseføring, men Kwadwo Asamoah fik tacklet i sidste øjeblik, og derfor var det 0-0 ved pausen.

Fire minutter inde i anden halvleg gik den ikke længere for Milan.

Her gjorde Inters Marcelo Brozovic det nemlig til 1-0 med en afslutning, der via en Milan-fod ændrede retning og snød Donnarumma i Milans mål. Kampens dommer kiggede scoringen igennem på VAR, men den fik lov at stå.

Milan havde svært ved at skabe åbne scoringschancer efter pausen, og derfor var det med 12 minutter igen i stedet Inter, der kom på tavlen.

Nicolo Barella sendte et indlæg ind i panden på Romelu Lukaku, og den store belgier styrede overlegent bolden i kassen til 2-0 ved fjerneste stolpe.

Indskiftede Theo Hernandez var tæt på for Milan med en håndfuld minutter igen, men afslutningen tog ydersiden af stolpen. I overtiden ramte også Inter stolpen.

Milan kom aldrig på tavlen, og derfor forsatte klubbens sløje statistik mod Inter i Serie A-sammenhæng, hvor Milan nu ikke har vundet i de seneste syv møder.

Inter er tilbage på førstepladsen i Serie A med 12 point af 12 mulige, hvilket er to flere end Juventus.


Af Martin Schmidt

16 kommentarer

Emilfu 22:48          
Milan er godt nok en skygge af det hold de var engang.

Puha hvor er det sørgerligt.
L'Imperatore 22:48          
Overbevisende sejr og god kamp af midtbane og forsvar
ACloca 22:49          
Hvorfor starter bligia inde.. Det skandaløst! Bliver en lang sæson som Milan fan igen iår. Fortjent nederlag, håber vi laver en rokade i startopstillingen og snart se bonaventura klar igen.......... Hakan, Rodríguez, og bligia på bænken mod torino er et must!
Milan1988 22:49          
En helt igennem forfærdelig kamp! Jeg vidste det så snart jeg så holdopstillingen. Giampaolo er må jo være retarderet når han fastholder den absolut dummeste formation, de blev overløbet i kanterne præcis som i kampen mod Udinese. Giampaolos taktik kan intet, hverken offensivt eller defensivt. Suso som 10´er, what??? Den mand har ikke sat en fod rigtigt i over et år! Sælg ham, bænk ham, giv ham gratis væk, jeg er ligeglad, han skal bare ikke spille. Det samme må Biglia, Ricardo, Calhanoglu og jeg kan efterhånden heller ikke se, hvad Kessie bidrager med (måske bliver han brugt forkert) Find en bedre back-up til Calabria. Conti spillede så dårligt, at jeg for første gang i mit liv har set en professionel fodboldspiller spille, hvor jeg tænkte - "det kan jeg sgu gøre bedre". Jeg ved godt det kun er 4 kampe, men Milan under Giampaolo har vist skræmmende lidt!
nMe 22:55          
Milan har alligevel hentet 6 point indtil nu, det er slet ikke katastrofalt når de nu ikke har spillet særligt godt.

Bliver nok bedre jo mere de spiller sammen og lærer den nye måde at spille på, præcis som Roma.
Sibusiso Jensen 22:57          
En herlig lørdag aften med godt spil og kæmpe niveauforskel på midtbanen. Lukaku scorer gør det lige en tand mere hyggeligt. Godin er en chef.
Det er blevet rutine efterhånden men Milan kommer ikke til at vinde derbys med Biglia og Kessie.
ACloca 23:03          
Helt enig!
Søndag 20. oktober