Luk

Lukas Lerager med assist i Genoa-avancement

| Coppa Italia | 0 kommentarer

Lukas Lerager spillede en time for Genoa og kvitterede med en assist, da de vandt 2-1 over Catanzaro i Coppa Italia. Benevento tabte til Empoli.

I Italien rullede pokalfodbolden onsdag, da flere Serie A-hold var i aktion. Her spillede Genoa blandt andet med Lukas Lerager på banen mod Catanzaro fra Serie C.

Lukas Lerager skulle kun bruge seks minutter på banen, før han assisterede Gianluca Scamacca til en Genoa-føring på 1-0.

Lukas Lerager blev skiftet ud med en halv time tilbage af opgøret, inden Scamacca scorede sit andet mål til 2-0.

I kampens slutfase reducerede Catanzaro til 2-1 på et mål af Pasquale Fazio, som blev kampens slutresultat.

Dermed er Genoa sikkert videre til næste runde i Coppa Italia.

Et andet sted i turneringen spillede Serie A-klubben Benevento, der tog mod Empoli fra Serie B.

Filippo Inzaghis Benevento kom bagud i anden halvleg på et mål af Marco Olivieri, der bragte udeholdet Empoli foran 1-0 kort inde i halvlegen.

Benevento kom dog tilbage ti minutter efter, da 38-årige Cristian Maggio bragte balance i regnskabet med en scoring til 1-1.

Empolis Mancuso scorede dog kort efter til både 2-1 og 3-1 med en halv time tilbage af opgøret. 

I kampens slutfase blev Beneventos Pasquale Schiattarella vist ud med et direkte rødt kort, inden Mancuso fuldendte sit hattrick for Empoli med en scoring til 4-1.

I overtiden reducerede Gabriele Moncini til 2-4 for Benevento, som blev kampens slutresultat, og dermed tabte Inzaghi og Benevento og er ude af pokalen. 

 


Af Johannes Skjøth
Onsdag 25. november