Luk

Lumb om BIF-plads: Hver dag er en kamp

| Sydbank Pokalen | 7 kommentarer

Michael Lumb kom på tavlen for Brøndby i 8-1-sejren over Allerød FK, men backen ved ikke, om han er kommet tættere på mere spilletid i Brøndby. Hver dag er en kamp, siger han.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Brøndby Stadion (LigaBold.dk): 33-årige Michael Lumb har ikke væltet sig i spilletid i Brøndby-trøjen, siden han kom til klubben i januar.

Han har eksempelvis ikke været i kamp for Brøndby i denne sæson af 3F Superligaen, men til torsdagens pokalkamp havde Niels Frederiksen fundet en plads i startelleveren til den tidligere landsholdsspiller. Det kvitterede Lumb med en scoring til 4-0 i 8-1-sejren.

Michael Lumb siger til LigaBold.dk, at han arbejder hver dag på at komme tættere på startelleveren, men han ved ikke, om præstationen mod Allerød har fået ham mere ind i varmen.

- Det ved jeg ikke. Jeg ved godt, at hver eneste dag er en kamp for mig, uanset om det er træning eller kampe, jeg får, så er det en kamp, og jeg må gå ind til hver eneste dag med fuld skrald og håbe, at jeg kommer tættere på, siger Michael Lumb til LigaBold.dk.

Målet mod Allerød var samtidig Lumbs første i Brøndby-trøjen, og han glæder sig over, at Brøndby fik nettet hele otte gange mod Danmarksserie-holdet.

- Det er jo altid rart, jo flere mål, man kan score, jo bedre er det, og jo sjovere er det. Jeg synes også, at vi var gode til at kreere chancerne, og så var vi kølige i afslutningerne. Otte mål er meget godt, og det er vi selvfølgelig glade for. Det er længe siden, at vi har scoret så mange mål, så det er dejligt, siger backen og tilføjer, at det er med til at give mere selvtillid forud for den kommende Superliga-kamp.

Når den rutinerede back skal sætte nogle ord på Allerøds præstation, så kunne han godt mærke, at mandskabet ikke kunne følge med, da Brøndby satte tempo.

- Man ved jo godt, at de her hold spiller altid over evne, når man skal spille sådan en pokalkamp. Det er nok deres livs kamp, og man ved godt, at de kommer og giver alt, hvad den overhovedet kan trække. 

- Man kunne godt se, at når vi kom foran 1- og 2-0, så knækkede kampen lidt, og så døde de lidt. Hvorimod, hvis den havde stået 0-0 længere henne i kampen eller de var kommet foran, så havde de fået lidt mere energi, og så kunne de måske have holdt den endnu længere, siger Michael Lumb til LigaBold.dk.

Næste opgave for Brøndby IF bliver mod AaB på søndag, og den kamp bliver spillet på Brøndby Stadion.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen

7 kommentarer

brefsgaard 07:09          
Sjovt han ikke får mere spilletid i BIF. Efter min mening var Lumb i ACH blandt de bedst spillende venstrebacks i ligaen. Han var en stor profil på holdet med sin store løbe kapacitet og gode venstre fod.
jesperyellow 08:30          
Enig. At have en Venstre-fod på Venstre back er en kæmpe fordel. Synes ikke Mensah er fantastisk i forhold til Lumb..
Stig Inge Bjørnebandit 09:17          
Men har jo været elendig når han har fået chancen, desværre.
Ellers enig omkring en venstrefodet på backen.
fodboldfan85 09:30          
Syntes han så virkelig imponerende ud i går. Ellers helt enig, han har slet ikke kunne holde tempoet eller finde nogen rytme i de kampe han har fået før.

Men i går så han virkelig skarp ud! Han burde kunne få kampe igen, især hvis man skal spille 4-4-2 eller 4-3-3 som igår.

Ham og Gammelby/Bruus burde altså kunne stå en acceptabel back. Så kunne man have en ekstra mand offensivt, fx. Fallenius eller Divkovic på en af kanterne. Eller Slimane helt op i frontkæden.

Syntes det ser spændende ud efter de fik lov til at udfolde sig igår.
payableondeath 10:47          
Men har jo været elendig når han har fået chancen, desværre

Men han har satme heller ikke fået ret mange chancer. Det er jo ikke ligefrem fordi Mensah er den store åbenbaring på vb - eller Bruus på hb for den sags skyld Men de spiller konstant.
DansPlast 12:42          
Er enig i han var en af de absolut bedste venstre backs i ligaen da han var i Horsens.
Det ser dog ud som om Coronaen har været rigtig ond mod ham.
Håber virkelig for ham det er slut med manglende form og dermed manglende spilletid.
Men.
En 33-årig kan til tider, som de helt unge, også have brug for tillid fra træneren for at tro på egne evner.
jesperyellow 19:01          
Faktum er vel at mange spillere ikke har fået chancen.
Lumb er en af dem. Pavlovic er en anden. Fallenius lige så. Måske skal man spille dem tre kampe i træk så de FAKTISK får en reel chance…
Mandag 18. oktober