LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lundberg forlader Randers FC til sommer

| Superligaen | 10 kommentarer
Lundberg forlader Randers FC til sommer
Foto: Getty Images
Randers FC og Viktor Lundberg er blevet enige om at stoppe samarbejdet, når den svenske angribers kontrakt udløber efter denne sæson.

Den svenske angriber Viktor Lundberg skiftede til Randers FC i sommeren 2013, men efter denne sæson stopper Lundberg i klubben.

Lundbergs kontrakt løber ud, og han er blevet enig med klubben om ikke at forlænge samarbejdet.

- Jeg har været i Randers FC i fire år nu, og jeg føler, at tiden er inde til at prøve noget nyt. Det har klubben forståelse for, og derfor er vi blevet enige om, at jeg stopper efter denne sæson, siger Lundberg til bold.dk.

- Jeg har været virkelig glad for at spille i klubben og føler, at både jeg selv og klubben har haft stor succes i min tid her. Lige nu holder jeg fokus på at slutte så godt af som muligt, så min gode tid her også får en god afslutning.

26-årige Lundberg ved endnu ikke, hvor karrieren fortsætter, men han holder alle muligheder åbne.

- Jeg er både klar på at blive i Danmark, tage hjem til Sverige eller prøve noget helt nyt. Jeg må se, hvad der kommer af tilbud, og jeg er klar til at lytte til det hele, siger Lundberg til bold.dk.

Lundberg har i denne sæson spillet 30 kampe for Randers FC og står i alt noteret for 127 kampe for klubben.

mikkel@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

10 kommentarer

bruger 105881 09:24          
Lundberg har altid ydet 100% for Randers FC.
Men lad os nu få en spiller ind i stedet for, der har noget mere teknik og kvalitet.
Jeg synes virkelig at der mangler kvalitet i truppen, hvis målsætningen for næste sæson også er top 6.
Kvalitet ind i truppen tak.
Og jeg er ret sikker på at hvis Gravgaard spørger sponsorerne og de hellere vil have bedre faciliteter end kvalitetsspillere, så vil svaret være et rungende NEJ.
Vi vil have noget ordentlig fodbold i Randers, det er det folk kommer på stadion efter.
Kom nu Gravgaard.
skkh 09:31          
Randerstilhængere:

Ville Lundberg ikke være en profil på mange Superligahold?
- Esbjerg, Viborg, AGF, Silkeborg, Horsens, Lyngby etc.
køtter rfc 09:40          
Jeg tvivler på, at han ville blive en stor profil nogle steder. Men Lundberg vil helt sikkert spille sig i startelleveren i de nævnte klubber og sågar også en del flere klubber i suppen. En altid hårdt arbejdende mand med en overset god teknik - forstået på den måde at han med ryggen mod målet stort set aldrig taber bolden. Derudover har han et helt okay spark også.

Såfremt Lundberg scorede mere, var han helt sikkert også blevet anerkendt mere i Randers. Der er dog ingen tvivl om, at Lundberg er en god solid spiller.
Rammu 09:48          
Han ville sikkert være en profil i alle de klubber du nævner skkh. Han er en fighter uden lige, men han kan formå at formøble den mest simple bold, for at senere lave noget der grænser til fantastisk
gogowo0t 10:45          
Det centrale problem for Lundberg er at han mangler målnæse. Javel, hans arbejdsindsats kan man ikke sætte en finger på, men han mangler helt universelle spidskompetencer for at kunne udvikle sig til en bedre spiller. Netop denne udvikling har været fuldstændig fraværende for Lundberg og derfor er det fint at han skifter.

Held og lykke fremover
LaksenRFC 13:07          
Lundberg er og har aldrig været en profil i Randers. Han er hårdt arbejdende og tror han ville kunne gøre sig godt på midtbanen, i stedet for angrebet. Ser frem til at få en kvalitetsspiller i stedet. Håber det lykkedes. Men held og lykke til Lundberg.
Randersc Freja FC 15:47          
Lundberg er god for rfc. Man kan altid stole på ham. Problemet er, at pøblen i Randers skal have en at hade og det har så været Lundberg. Han har lavet fine assist her i foråret.

Ærgrer mig at han stopper
Tirsdag 19. marts