Luk

Lungi og Norwich smed sejren i sidste minut

| Championship | 0 kommentarer

Norwich med Jacob Lungi Sørensen fra start indkasserede sent og måtte derfor nøjes med uafgjort mod Coventry i Championship.

Jacob Lungi Sørensen indtog pladsen som venstre back for Norwich, da Premier League-nedrykkerne skulle forsøge at cementere deres plads som førerhold i Englands næstbedste række mod Coventry.

Længe lignede det da også en sejr for Lungi og co., men en udligning til allersidst betød remis.

Norwichs Vrancic bragte værterne i front efter en halv times spil, da han eksekverede et straffespark.

Den føring holdt indtil langt inde i anden halvleg.

Her foretog Coventry fem udskiftninger på et kvarter, og en af de indskiftede var den rutinerede franske angriber Maxime Biamou.

Den indskiftning bar frugt, for i kampens sidste ordinære minut sendte han udligningen i mål for gæsterne, hvorfor Norwich glippede muligheden for at distancere sig på førstepladsen i Championship.

Watford henter ind på nedrykker-kollegerne

Andetsteds levede Watford op til favoritværdigheden, da Premier League-nedrykkerne slog Emil Riis Preston med overbevisende 4-1.

Danskeren var med fra start for Preston, der kom tidligt bagud ved et mål af Quina efter knap ti minutters spil.

I anden halvleg ventede et målrigt kvarter, hvor først Troy Deeney udbyggede føringen til 2-0, inden Barkhuizen reducerede for Preston. Kort efter det udbyggede Chalobah så føringen til to mål igen på oplæg fra Deeney.

Et kvarter før tid cementerede Joao Pedro så sejren til resultatet 4-1, og med sejren haler Watford ind på de andre Premier League-kolleger i tabellen.


Af Christian Ambæk
Fredag 22. januar