LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lungi: Vil give meget at overvintre som nr. tre

| Superligaen | 3 kommentarer
Lungi: Vil give meget at overvintre som nr. tre
Foto: Getty Images

Det vil betyde rigtig meget for Esbjerg, hvis man kan overvintre på tredjepladsen, siger midtbanespilleren Jacob Lungi Sørensen.

Oprykkeren Esbjerg har haft en fremragende start på Superliga-sæsonen, hvor holdet ligger nummer tre efter 17 spillerunder.

- Jeg håber, vi kan holde den. Vi har nogle svære kampe til sidst i efteråret. Vi skal se, hvor mange point vi kan få ud af det. Hvis vi får nogle point ud af det, så tror jeg godt, vi kan holde den, siger Jacob Lungi Sørensen til bold.dk.

Esbjerg møder AaB, FCK og FCN i de sidste kampe inden vinterpausen, og ifølge midtbanspilleren vil det give holdet et stort rygstød, hvis man kan overvintre som nummer tre.

- Det vil give meget. Vores målsætning er at overleve, og det er en god måde at overleve på ved at ligge nummer tre efter første halvdel af sæsonen. Så det vil betyde utrolig meget, siger han.

Esbjerg har fået to point i de seneste tre kampe efter 2-2 mod FCM, et 2-1-nederlag mod OB og senest 1-1 mod Vendsyssel.

Lungi var skuffet over at smide en føring mod Vendsyssel, men han mener ikke nødvendigvis, at de seneste kampe er et udtryk for, at oprykkeren er ved at tabe pusten.

- I de seneste to kampe har vi ikke spillet særligt prangende, og alligevel var vi ved at få to point ud af det. I kampen i Odense var det lidt uheldigt, at bolden gik ind til 2-1 sidste sekund, og mod Vendsyssel førte vi 1-0 og skulle have kørt den hjem.

- Jeg ved ikke, om man skal være vant til det. Jeg synes stadig, vi har et fint niveau inde på banen, og vi tror på hinanden, siger Jacob Lungi Sørensen.

Den 20-årige midtbanespiller har selv spillet alle klubbens 17 ligakampe i denne sæson. Han startede ude i første spillerunde, men siden har han været fast man i startopstillingen.

Philip Hovgaard / bold@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

3 kommentarer

havmanden365 13:49          
Alt det i har opbygget i løbet af sæsonen, er i ved at sætte overstyr. Tag jer sammen, hvis i ikke vil rykke ud, når sæsonen går på held. Alt det med at i skal forsvare en føring er livsfarlig, og tror heller ikke at det er Lammers og Mølby´s hensigt. Når i sidder på kampem, hvorfor så ikke prøve at score til 2 - 0, og hvis de andre scorer et mål, vinder i stadig 2 - 1 og får 3 point. Nu mod Vensyssel trækker i jer på banen, og de andre udligner, så kampen ender 1 - 1, og får kun 1 point. Bliv ved med at trække jer tilbage, efter i er kommet foran, og i slutter i hvert fald ikke i top 6, når de 26 kampe er spillet. I kan sagtens komme til at lave en SIF´er, hvis i ikke tager jer sammen.
AFCHH 15:13          
kan ikke se nogle af de andre hold true esbjerg i deres top 3 placering udover ob, tror også de ligger der når det hele slutter
goozeer 16:57          
@havmanden365

Nu er det jo ikke så sort hvidt.
Du skriver, at de bare skal blive ved med at presse, selvom de er foran og så hvis Vendsyssel scorer vinder man stadig 2-1. Men det kræver jo at man rent faktisk selv scorer først ellers kan det hurtigt blive 0 point.
Det gik da også fint for leicester med at forsvare føringer hjem, da de vandt PL.
Jeg er nu heller ikke selv fan af det, men tvivler på Esbjerg har kvalitet nok til at blive ved med at stå højt, uden at modstanderne scorer.
Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj