Luk

Lungis Norwich fortsatte PL-kursen i Wales

| Championship | 3 kommentarer

Med en 2-1-sejr over Cardiff udbyggede Norwich med Jacob Lungi Sørensen sin føring i toppen af Championship. En række andre danskere var i aktion lørdag.

Norwich rykkede i sidste sæson ud af Premier League, men kanariefuglene er godt på vej til at vende tilbage til det fineste selskab.

Lørdag gjaldt det udekampen mod Cardiff, og igen var den tidligere Esbjerg-spiller Jacob Lungi Sørensen i startopstillingen.

Norwich skulle ikke bruge andet end tre minutter på at komme i front, hvilket skete på mål af Grant Hanley, og da Todd Cantwell nettede midtvejs i halvlegen, var gæsterne foran 2-0 ved pausen.

Cardiff havde dog ikke tænkt sig at give op, og i det 65. minut bragte værterne spænding tilbage i kampen, fordi Joe Ralls reducerede.

Et rødt kort til Marlon Pack forværrede dog Cardiffs chancer betragteligt en håndfuld minutter senere.

Norwich kørte sejren i land med en mand i overtal og fører nu Championship med 50 point for 24 kampe.

Andetsteds blev Philip Zinckernagel indskiftet sent i Watfords 2-0-sejr over Huddersfield, mens Daniel Iversen debuterede for Preston, som tabte 0-2 til Bristol. Her blev Emil Riis indskiftet sent i kampen.

For Millwall fik Kenneth Zohore en times tid i 1-3-nederlag til Nottingham Forest, mens Philip Billing spillede de sidste 20 minutter, da Bournemouth tabte 0-1 til Luton.


Af Martin Schmidt
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts