Luk

Luxembourgs Sinani sænkede Pieros' Cypern

| UEFA Nations League D | 4 kommentarer

Luxembourgs Danel Sinani sørgede med to mål for, at Cypern blev sendt hjem med et 0-2-nederlag i Nations League. Montenegro slog også Aserbajdsjan med 2-0.

I Nations League tog Luxembourg lørdag mod Cypern i gruppe 1 i turneringen C-række.

Cypern er startet turneringen med to nederlag i deres to første kampe, mens Luxembourg har tre point efter deres to første opgør.

Den tidligere FCK-angriber Pieros Sotiriou startede i angrebet for Cypern og spillede hele kampen.

Hjemmeholdet Luxembourg kom foran efter 11 minutters spil, da Danel Sinani afsluttede et kontraangreb med at lægge bolden over i det lange hjørne til 1-0.

Et kvarter senere var Sinani på pletten igen, da han fulgte op på en ripost og scorede sit andet mål til 2-0 til Luxembourg.

Mere blev der ikke scoret i kampen, og dermed vandt Luxembourg kampen 2-0. De rykker op på andenpladsen i gruppen. Cypern er fortsat sidste i gruppen med nul point efter tre kampe.

I puljens andet opgør mødtes topholdet Montenegro Aserbajdsjan på hjemmebane. 

Her scorede Stevan Jovetic kampens første mål for Montenegro i kampens niende minut og bragte Montenegro på 1-0.

Med 20 minutter tilbage blev Igor Ivanovic skiftet ind, og han brugte et minut på banen, før han havde bragt Montenegro på 2-0.

Montenegro vandt kampen 2-0 og tog deres tredje sejr i træk. De er forrest i tabellen tre point foran Luxembourg, mens Aserbajdsjan er nummer tre i puljen.


Af Johannes Skjøth
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober