Luk

Löw efter keeper-fejde: Godt de er ambitiøse

| EM | 2 kommentarer

Den tyske landstræner Joachim Löw er kun glad for at have to ambitiøse målmænd i truppen efter Marc-Andre ter Stegen og Manuel Neuers mundhuggeri i medierne.

Marc-Andre ter Stegen og Manuel Neuer har haft en mindre fejde kørende i medierne på det seneste, efter Ter Stegen ytrede skuffelse over ikke at spille mod Holland og Nordirland.

Manuel Neuer mente efterfølgende ikke, at den slags kommentarer hjalp landsholdet, og at det var respektløst over for Tysklands andre målmænd.

Ter Stegen kaldte Neuers kommentarer for upassende, og nu forsøger landstræner Joachim Löw så at lægge låg på.

- Vi skal alle bare være glade for at have to verdensklassemålmænd i Neuer og Ter Stegen. Og Kevin Trapp og Bernd Leno er også i stand til at levere fremragende præstationer. Det er klart, at de alle sammen er ambitiøse og gerne vil spille. Sådan en situation ønsker vi på landsholdet, siger Löw til Bild.

- Vi holder vores løfte om, at Marc vil få sine chancer. Vi forstår fuldt ud hans skuffelse, men sådan er det. Der er kun én, der kan spille.

- Vi ville gerne have spillet ham i juni, men desværre var han småskadet. Og så har Manu spillet nogle rigtig gode kampe for os på det seneste. Han er vores kaptajn, siger Löw.

Læs mere om de to målmænds konflikt HER.


Af Sara Margren

2 kommentarer

hfn 16:08          
havde han bare det samme... Vælger Reus (superbrænder) frem for Thomas f.eks. og fjerner Hummels fra forsvaret og laver det hullet som en si ( 4 modmål i en halvleg mod Holland)...
Lollywood 17:43          
Disrespektfuldt? Kom så Danmark
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober