Luk

Löw efter storsejr: Mange spillere vil gå igen

| Venskabskampe | 0 kommentarer

Joachim Löw så mange positive ting i 7-1-sejren over Letland, og han indikerer, at mange af spillerne også vil spille braget mod Frankrig ved EM.

Manuel Neuer – Matthias Ginter, Mats Hummels, Antonio Rüdiger – Joshua Kimmich, Toni Kroos, Ilkay Gündogan, Robin Gosens – Kai Havertz, Thomas Müller, Serge Gnabry.

Sådan stillede Tyskland til start i mandagens sidste testkamp før EM, der blev vundet med hele 7-1 over Letland.

Joachim Löw er tilfreds med rigtig mange aspekter i testkampen, og han antyder, at startopstillingen ikke nødvendigvis ændrer sig ret meget til EM-premieren mod Frankrig.

- Der var mange ting, som vi gjorde godt, og vi skabte en masse chancer. Vi havde diskuteret adskillige ting, som vi stadig var nødt til at forbedre os på, siger Löw ifølge DFB og fortsætter:

- I løbet af første halvleg havde vi en masse fart i angrebet, lavede gode løb og pressede hårdt. Vores tempo dalede en smule efter pausen. Vi er stadig nødt til at øge vores intensitet, så det varer i alle 90 minutter.

- Vores afslutninger var mere kliniske her. Det har været et tema, som ofte er dukket op over de sidste par måneder, fordi det var et område, hvor vi gjorde tingene svært for os selv, siger Löw og afslutter:

- Jeg ved ikke endnu, om vi vælger det samme hold mod Frankrig, men adskillige af spillerne vil helt sikkert være med. Det er sikkert.

Tysklands EM-premiere mod Frankrig løber af stablen på tirsdag den 15. juni.


Af Martin Schmidt
Søndag 13. juni