Luk

Löw slår fast: Neuer starter også i morgen

| EM | 3 kommentarer
Löw slår fast: Neuer starter også i morgen
Foto: Getty Images

Manuel Neuer er også manden i målet, når Tyskland mandag aften møder Nordirland. Det siger landstræner Joachim Löw på et pressemøde før kampen.

Det tyske landshold har mandag aften en vigtig kamp i  EM-kvalifikationens gruppe C, hvor topholdet Nordirland venter.

Manuel Neuer er fortsat førstevalg for landsholdet, selv om målmanden har været plaget af skader og formnedgang i de seneste år. 

Det var ham, der startede i fredagens 2-4-nederlag til Holland, og efterfølgende har der været debat i de tyske medier og blandt tyske fodboldfans, som gerne ser FC Barcelonas Marc-André ter Stegen i målet.

Det kommer dog ikke til at ske i mandagens topkamp i gruppen. Det siger landstræner Joachim Löw på et pressemøde ifølge det tyske fodboldforbunds Twitter-profil.

- Manuel Neuer kommer til at spille i morgen, lyder meldingen fra Joachim Löw.

Både Ilkay Gündogan og Nico Schulz har forladt landsholdslejren med henholdsvis forkølelse og en skade. Det ærgrer landstræneren sig over.

- Det er ikke en nem situation for vores unge trup, siger han og gør det klart, at tre point efter målsætningen mandag aften.

- Nordirland er ikke en nem modstander, men vores opgave er at tage alle tre point med hjem i morgen. Det ved holdet.

Tyskland har ni point efter fire kampe i EM-kvalifikationens gruppe C. Nordirland topper gruppen med 12 point efter samme antal kampe.


Af Jonas Sand
Søndag 22. september
Lørdag 21. september