LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Lykkelig Berggreen: Har en enorm spilleglæde

| Bundesliga | 7 kommentarer
Lykkelig Berggreen: Har en enorm spilleglæde
Foto: Getty Images
Emil Berggreen debuterede lørdag for Mainz, næsten to år efter skiftet til klubben. Angriberen er lykkelig for endelig at være helt skadesfri, og strutter nu af spilleglæde.

Næsten to års skadesmareridt er slut for Emil Berggreen. I januar 2016 skiftede han Braunschweig ud med Bundesligaklubben Mainz, men først lørdag eftermiddag fik han sin førsteholdsdebut for klubben.

Debuten blev en mindeværdig en af slagsen, for selvom Mainz tabte med 2-1 til Freiburg kunne Berggreen glæde sig over 12 minutter på banen og Mainz’ reducerende scoring.

- Jeg er meget glad, ja lykkelig faktisk, for at jeg har det så godt, som jeg har det i dag. Jeg har nul problemer, og det sætter jeg stor pris på, siger Berggreen til bold.dk.

- Jeg var sådan set klar til at træne med holdet allerede lige inden sommerferien, men jeg var ikke helt klar. Så i sommerferien tog jeg på et ophold i USA på et center, der er eksperter i at tage atleter fra at være klar, til at være helt klar. Der hvor man ikke længere har noget som hindrer en i at præstere på højeste niveau.

- Det var en mega god investering, for jeg fik meget ud af det ophold, og siden i sommer har jeg været fit, siger angriberen.

At debuten også bød på scoring, er først noget Berggreen dagen derpå kan glæde sig over.

- Der er rigtig mange der har spurgt mig, hvilke tanker der løb gennem hovedet, da jeg kom ind og scorede. Men jeg kan bare sige, at der ikke løb en eneste tanke gennem hovedet, siger Berggreen.

- For det var som enhver anden fodboldkamp. Vi var bagud da jeg kom ind, og jeg ville bare gøre alt for at være med til at vende det. Det lykkedes ikke, men heldigvis fik jeg scoret.

- Efter kampen var jeg skuffet over at have tabt, men nu, dagen efter, er jeg stolt over at have scoret i min debut.

De mange skader er ikke noget, Berggreen længere beskæftiger sig med. Han vil langt hellere se fremad.

- Det er et lykkeligt overstået kapitel nu. Det var ikke så spændende, da jeg stod i det, men det er ikke noget, jeg vil give mere opmærksomhed nu, siger Berggreen.

- Jeg tror det gælder for alle, der har været alvorligt skadet, at man sætter meget mere pris på at kunne spille, når man er tilbage. Man har en anden spilleglæde. Jeg har altid været glad for at spille fodbold, men jeg kan mærke, at der ikke er nogen, der brænder mere for det, end jeg gør nu.

- Jeg vil bare ud og spille. Det er det, der fylder det hele for mig. Nu vil jeg tage næste skridt, for jeg vil spille og score flere mål, siger Berggreen.

Fra klubbens side, har Berggreen i hele forløbet mærket stor opbakning.

- Det er klart at det var skuffende for klubben at købe en spiller, der skulle ind og hjælpe holdet, og som så var skadet i så lang tid. Men jeg er rigtig taknemmelig til, at klubben har haft tillid til mig, og har støttet mig, i hele forløbet, siger Berggreen til bold.dk.

- Det er det, jeg nu er klar på at betale tilbage på banen.

24-årige Berggreen har på seniorplan repræsenteret Brønshøj, Hobro, Braunschweig og altså Mainz. Han har spillet seks U21-landskampe, heriblandt en enkelt ved EM i 2015.

jesper@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin

7 kommentarer

Hvadfandenforegårder 09:40          
Hvis han klør på ligger der potentielt set en VM plads forude.

Fisher spiller på yderste mandat i Mainz, ender formentlig på bænken

Braithwaite spiller Championship, på en 10´er position som ikke er til rådighed på Landsholdet

Dolberg kan nå at komme igang, men ligner ikke pt en mand man skal regne med bliver en del af VM truppen

Det kunne sku være flot hvis han bare kom i betragtning til VM. Og han er jo en type som Åge godt kan lide, og han har jo allerede været med landsholdet før sin skade (dog kun til træning)
Job 10:12          
Dolberg kan nå at komme igang, men ligner ikke pt en mand man skal regne med bliver en del af VM truppen
Tror det skal gå meget galt for Dolberg, hvis han ikke kommer med til VM. Og omvendt skal Berggreen have pænt med medvind fra nu af, hvis han skal komme i betragtning. Kampen bliver benhård, og der er særdeles mange, det trænger sig på.
Den Gule Fare 10:19          
Kommer Dolberg og Berggren ordentlig i gang i deres respektive klubber - Ja så bliver Bendtner "skubbet" ned på 7-8 pladsen af spydspidser - Og så må man forhåbentlig antage at den fordeling af pladserne i sommer er lavet.! :)
Kontra 10:38          
Både Fischer og Berggreen spiller vel umiddelbart kant i en 4-3-3 i Mainz? Så det er ikke nødvendigvis Bendtner og Dolberg, de direkte skal konkurrere med. Eller hvad?
CarlLaFong 11:33          
Bendtner kommer til VM. Erfaring er vigtig for Åge - og landsholdet. Også derfor at Bjelland har spillet i stedet for Andreas Christensen i midterforsvaret.
LeTiss 12:07          
Tror også Bendtner kommer til VM. Tror snarere Fischer skal kigge sig over skulderen.

Men meget meget positivt med den succes danske angribere har for tiden.

Sikre: Bendtner topscorer, Cornelius scorer i ny og næ, Jørgensen kommet i gang igen, Poulsen godt i gang i Tyskland.

I næste række: Braitwaite, Fischer, Dolberg

Boblere:
Marcondes, Vibe, Berggren, Zohore
Job 14:33          
Tror også Bendtner kommer til VM. Tror snarere Fischer skal kigge sig over skulderen.
Bendtner ligner et sikkert VM-kort sammen med Cornelius og Jørgensen (selv om meget kan nå at ændre sig endnu). Braithwaithe må også være ret sikker på en VM-billet. Men Fischer, der blev udskiftet med Berggreen - som oven i købet efterfølgende scorede - i går, kan sagtens ende uden for truppen, selv om han er en af Haraides darlings.

Fischer var ellers i BL-statopstillingen for første gang i to måneder, selv om det stadig et ret åbent spørgsmål, om han han er god nok til at blive en mere permanent starter for Mainz.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar