LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Lykkelig Falk: Der er ingen dato på FCK-exit

| Superligaen | 7 kommentarer
'En dårlig kamp på mange måder for os' - Falk og Boilesen med hård kritik af FCK-præstation i Randers
Ekspert kritiserer FCK-defensiv: 'De var hullet som en si'
Se Randers-spiller få direkte rødt efter tre minutter på banen
Flyvende FCK-profil i fremragende solotur - se kassen her
FC København slider sig til sejr i Randers - se begge mål her
Lykkelig Falk: Der er ingen dato på FCK-exit
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Vendsyssel
Superligaen Grundspil (25/02)
bet365 1,18 6,50 15,00
NordicBet 1,16 7,75 20,00
Oddset 1,16 7,50 19,00
26-årige Rasmus Falk vil gerne til udlandet på et tidspunkt, men lige nu stortrives midtbanespilleren i FC København.

Den tidligere OB-profil Rasmus Falk forlængede før jul sin aftale med FC København frem til sommeren 2022.

Midtbanespilleren har allerede været i FCK i to og et halvt år, men forlængelsen skal ikke ses som en manglende lyst til at komme til udlandet.

- Jeg har ambitioner, men jeg kan også godt se perspektiverne i at blive i FCK og fylde endnu mere på. Jeg har det godt, og jeg har fået en stor rolle i klubben efterhånden.

- Jeg føler mig værdsat, og det værdsætter jeg meget. Jeg skal nok komme af sted på et tidspunkt, men lige handler det om at vinde guld og få et sjovt eventyr i Europa med FCK, siger Falk til bold.dk.

Manager Ståle Solbakken har flere gange offentligt fortalt som klubben og spillernes interne aftaler om, hvornår de efter planen skal sælges, men Falk har ikke umiddelbart en sådan aftale med nordmanden.

- Ståle har helt sikkert lagt mange planer, og nogle gange går det som planlagt, men andre gange ændrer de planer sig.

- Jeg har ikke sat dato på, hvornår jeg skal af sted, og jeg har først og fremmest forlænget med FCK, fordi jeg er meget glad for at være i klubben, siger Falk og tilføjer om sine ambitioner:

- Jeg vil udfordre mig selv på den højest mulige hylde på et tidspunkt. Men lige nu er det også udfordrende for mig at være i FCK. Jeg har fået en ny central rolle, som jeg er meget glad for.

- Det er motiverende og udfordrende. Samtidigt kan jeg se et meget stort perspektiv i vores nuværende hold. Vi både vinder kampe og spiller spændende fodbold.

Falk har scoret 13 gange i 111 kampe for FCK.

mikael@bold.dk


Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

7 kommentarer

¯\_(?)_/¯ 20:24          
Jeg stortrives også med at Rasmus Falk spiller i FC København!
Bløde babser 20:52          
Ja, han kom til klubben og var markant fra start, blev skadet mod Ajax og er kommet tilbage på et højt niveau, men uden at tage skridtet til outstanding eller klar førerhund.
Hans start på foråret var imponerende. Hvis han kan fortsætte sådan er han også på vej tilbage omkring landsholdet og i spil til udlandet igen snart.
Egentlig skal man næsten håbe på han "bare" bliver på niveauet fra efteråret der også var højt, men et hvor FCK stadig ville kunne holde på ham.
MesutCazorla 21:04          
Jeg er enig i dine betragtelser, Bløde Babser. Måske jeg læser Falk forkert, men jeg har indtrykket af, at han godt kan være en smule skrøbelig til tider, og derfor muligvis trives bedst lidt i skyggen af andre - nøjagtigt som han har gjort med Fischer og Skov det seneste år, hvor han er vokset enormt. I OB var han god, men jeg havde lidt indtrykket af, at han nogle gange knækkede under presset af at være deres ubestridte stjerne. Helt samme forventningspres har han ikke i København, hvilket jeg tror har været med til at udvikle ham. Men jeg kan sagtens tage fejl.
jacoba 21:26          
MesutC. Jeg læser ham på samme måde. Tror han trives med at der er nogle stykker der løber med den største del af opmærksomheden.
tofod 22:26          
Jeg tror egentlig han nyder opmærksomheden på sin egen måde. Ob solgte jo alle dem han skulle fodre, og når man har sine styrker i det relationelle spil, når det går hurtigt, synes jeg ikke det er så mærkeligt at han ser dårligere ud når medspillerne er dårligere.

Jeg tror Falk er en type mange undervurderer, fordi han er så afdæmpet. Jeg sidder i hvert fald ikke med følelsen af at han er skrøbelig. Tværtimod.
Jogabonita 23:06          
Rasmus Falk har sku ikke niveauet til at komme fast med på landsholdet, ellers ser det satme sløjt ud for landsholdet
Kongen af Ådalen 08:23          
Velkommen til Brøndby, eller hvordan var det nu det var, inden at Falk skiftede fra OB..??? :-D :-D
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar