Luk

Lykkelig Fischer: Følelserne løb af med mig

| 3F Superliga | 38 kommentarer

Følelserne løb af med Viktor Fischer, da han scorede sit første mål siden april, så han tog en lang solo-jubeltur, da han havde banket bolden i nettet til 1-0 mod Brøndby.

Viktor Fischer blev FC Københavns store helt, da han søndag scorede to kasser i derbyet mod Brøndby.

Det skete efter en måltørke, der strækker sig helt tilbage til 22. april. Dengang var han kommet tilbage fra en længerevarende ankelskade, og han føler først nu, at han for alvor er kommet ovenpå igen, og derfor er han glad for, at han igen kunne være afgørende.

- Jeg er super glad for, at det blev i den her kulisse, siger Viktor Fischer, som efter sin første scoring tog en solo-jubeltur ned mod FCK's fans i den modsatte ende af det mål, hvor han scorede.

- Alle snakker om den fucking jubelscene. Jeg er blevet konfronteret med den overalt. Jeg ved ikke helt. Jeg tror, jeg havde savnet at komme tilskuerne lidt ved på den måde.

- Efterfølgende ville jeg nok hellere have valgt at løbe hen til Dame N'Doye, men indimellem løber følelserne af med én – og jeg må også sige, at jeg nød det. Jeg kommer aldrig til at glemme det.

Viktor Fischer fik comeback efter sin ankelskade i starten af april, men niveauet har ikke været det samme som før skaden, erkender han. Smerter har hæmmet den 25-årige aarhusianer.

- Det vigtigste er at have en krop, der kan spille sådan her. Hvis man har smerter, og man ikke kan sprinte i 90 minutter og tage de touch på bolden, man gerne vil, så er det meget, meget svært at spille fodbold – nu er min krop ved at være med igen.

- Det har været en kamp at komme tilbage fra skaden, og det har taget rigtig lang tid. Nu har kroppen været rigtig fin i mange uger, men det har måske sat sig lidt i hovedet på mig, at de gode præstationer ikke har været der.

- Jeg har rigtig gerne villet spille godt for klubben og for mine holdkammerater – så det var en fantastisk dag, det kulminerede på. Jeg ville gerne have, at det var kommet tidligere, men nu vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at blive ved, siger Fischer.

Faktisk var det lige før, at Fischer ikke skulle have været i startopstillingen til søndagens derby.

- Jeg havde sgu ondt, men det gik væk med varmecreme og adrenalin, siger Fischer, om takker Robert Mudrazija for oplægget til 2-1-målet i de døende minutter.

- Der skulle en god, individuel præstation til, og det kom fra Mudrazija. Han lavede et fantastisk rush, gik mellem to mand og spillede den køligt på tværs, siger Fischer.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 9. december