Luk

Lykkelig Jønsson er åben for ny udfordring

| Super Lig | 6 kommentarer
Lykkelig Jønsson er åben for ny udfordring
Foto: Getty Images

Infoboks

Fenerbahce - Konyaspor
Süper Lig (26/10)
bet365 1,50 4,20 6,50
NordicBet 1,45 4,60 6,30
Oddset 1,45 4,40 5,70

Jens Jønsson har det rigtig godt i tyrkiske Konyaspor, men han er åben for at prøve noget andet, hvis muligheden byder sig.

Efter tre år i tyrkiske Konyaspor kan det være tid til at prøve noget nyt for midtbanespilleren Jens Jønsson.

Den tidligere AGF'er har et år tilbage af sin kontrakt i den tyrkiske klub, og han medgiver, at det er naturligt at tænke, at der kan ske noget denne sommer.

- Ja, det ligger vel meget naturlig for at tænke sådan. Nu er fodbold bare en forunderlig verden på det punkt, siger Jens Jønsson.

- Men ja, både og. Konyaspor er en klub, der har givet mig alt og mere til, så jeg gider ikke at gå og sige, at det er nu, jeg skal væk. Det, synes jeg, er respektløst.

- Omvendt tror jeg også godt, at de ved, at jeg har været der i tre år og har et år tilbage, så hvis der skal penge ind, så er det nok ved at være tid.

Ifølge midtbanslideren lader det ikke til, at Konyaspor har super meget lyst til at sælge ham. Han vil da heller ikke have noget imod at blive. 

- Jeg forholder mig fuldt ud til, at jeg har et år tilbage af kontrakten, og det er ikke noget, jeg har tænkt mig at løbe fra. Hvis der kommer et bud, så må jeg jo se på det.

- Jeg har fået nogle indikationer af, at de ikke er synderligt meget for at slippe mig trods noget interesse, men det må vi jo finde ud af.

Afviser ikke noget

Hvad skal der til, for at du kan blive fristet af en anden klub?

- Det hele skal hænge sammen. Jeg er og har været super lykkelig i Konya. Når det er sagt, tror jeg, at alle, der kender Konya, ved, at efter tre år har man også set byen og livet der, siger Jønsson med et grin.

- På den måde kan man rent menneskeligt godt lede efter nogle udfordringer i andre omgivelser. Jeg tror, det er relativt naturligt, at man måske gerne vil prøve noget nyt.

- Det tog mig så 23 år i Aarhus, og tre år i Konya har sat sine spor. Så det vil ikke skade mig, men omvendt er jeg fodboldspiller, så rent sportsligt skal det også være et niveau, jeg kan se mig selv på.

Jens Jønsson er både åben for at prøve sig af i en anden liga eller i en større tyrkisk klub.

- Jeg vil sige, at begge dele har interesse. Jeg er ikke afvisende over for nogen af delene. Jeg er og har været rigtig glad i Konya og Tyrkiet og kan af samme grund også godt se mig blive der.

- Men omvendt vil jeg heller ikke have noget imod et eventyr i en anden liga, siger Jens Jønsson.

26-årige Jens Jønsson spillede 22 kampe og scorede fire mål for Konyaspor i sidste sæson, hvor skadesproblemer holdt ham på sidelinjen i et par måneder.


Af Anton Græsdal Maajen

6 kommentarer

saltsyre 10:23          
Hvor langt er han mon fra landsholdet??

Fast mand i en noget bedre liga end de nordiske ligaer.
StoutPåStadion 10:50          
Den tyrkiske liga er ikke bedre end den ukrainske og belgiske + DK har rigeligt med midtbaneslidere
Stoitchkov 11:08          
Du sammenligner simpelthen den ukrainske liga med den belgiske?
Lazaronen 11:29          
Jeg vil tro at han er på niveau med AC, Lerager, Mike Jensen(?) og de andre midtbane landsholdsbobler.


NB. I følge UEFA er den ukrainske liga og den belgiske på samme niveau.
14Guti 11:53          
Jeg husker Jønsson som et monster for AGF. Dengang var han med til OL og har spillet på diverse U landshold. Han gør det godt i en stærk liga, så A landsholdet ville være en naturlig udvikling.

Desværre har den tyrkiske liga meget lidt eksponering herhjemme, så jeg tror ikke Jønsson er på landstræners radar pt.
Tror 3 år mere i AGF havde bragt ham tættere på debut for DK.

Men ligesom med Namli kan et skifte hurtigt ændre på det.
Victory 15:07          
Har været i Konya... Forstår godt, hvis han er ved at have fået nok af byen efter 3 år, men han er tydeligvis glad for klubben. Byen er absolut et besøg værd... ikke mindst pga. byens spændende museer. Men det er Tyrkiets muslimske højborg og det afspejler sig absolut i befolkningen. Næsten alle bærer traditionelle klædedragter og næsten alle kvinder er tildækkede. Ikke at der er noget galt i det, men det er godt nok en by for “mørkemænd” man ser, når man går rundt i byen.

Da Jønsson tog til Konyaspor, gav jeg ham ikke mere end max et halvt år... Men det han da kraftigt gjort til skamme. Stærkt gået af den danske Jens!
Tirsdag 22. oktober
Mandag 21. oktober