LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lykkelig Skov om derbysejr: En stor forløsning

| Superligaen | 3 kommentarer
Efter FCM-fansenes smædesang mod Fischer: Her er Disciplinærinstansens afgørelse
Frimann og Jørgensen om FCK-stjerne: Flot at være på listen med Messi og Neymar
'Internationalt niveau' - Solbakken hylder N'Doye efter to kasser mod FCM
Viktor Fischer om guldbraget: Min fornemmelse var, at det var en magtdemonstration
Sviatchenko: FCM smagte egen medicin - vi tabte på to dødbolde
Lykkelig Skov om derbysejr: En stor forløsning
Foto: Getty Images
Robert Skov var en rigtig glad mand efter sit comeback for FC København. Han scorede, han lagde op, og FCK slog ærkerivalen Brøndby.

Robert Skov var søndag tilbage på grønsværen efter sin skade, og det blev en god oplevelse for den unge Superliga-topscorer.

Han hamrede nemlig FC København tilbage i kampen, efter at Brøndby var kommet foran - og lidt senere leverede han assisten til Viktor Fischer, som scorede det afgørende mål i 2-1-sejren.

Robert Skov var da også lykkelig efter opøgret på Brøndby Stadion.

- Vi arbejdede stenhårdt for at få alle pointene, så det var en stor forløsning, siger Skov og sætter ord på sin scoring.

- Jeg havde en super følelse, da jeg sendte afslutningen af sted, og i næste øjeblik var den i mål, så det var fedt.

- Vi var lidt nede lige på det tidspunkt. Brøndby var lidt stærkere, end vi var. Men vi viste stærk karakter og kom foran 2-1, og så forsvarede vi den hjem. Det var super-stærkt - alle arbejdede røven ud af bukserne, siger han.

Brøndby var netop dominerende i langt det meste af anden halvleg, men det hårde pres førte aldrig til scoringer.

- Alle kunne se, at Brøndby havde det meste initiativ i anden halvleg. Vi kunne have dræbt kampen på nogle af vores store chancer, og sejren kunne være blevet større, men vi forsvarede godt, og Brøndby havde ikke nogle specielt store chancer, siger han og betoner betydningen af en derbysejr.

- Det betyder rigtig meget. Det er vigtigt for os og for klubben, fansene og byen. Vi gør altid, hvad vi kan for at vinde. Det er sådan, det er at være i FCK. Men det nyder vi også - at der er det der tryk, siger Robert Skov.

Han er dog bevidst om, at der er aspekter af spillet, der skal arbejdes med, hvis mesterskabet skal køres i hus.

- Jeg synes, at vi gjorde det godt, men der er stadig mange ting, der kan være bedre - vi kan være mere dominerende og lukke kampene noget hurtigere. Hvis vi havde været skarpere, var det her måske endt 3-1 eller 4-1, siger Skov, som nu ser frem mod torsdagens brag mod FC Midtjylland.

- Vi ser stærke ud, og vi kan blive endnu bedre, så vi står med en god fornemmelse. Parken bliver fyldt op, og så skal det nok blive en fed torsdag, siger han.

Robert Skov fortæller, at han stadig er på vej tilbage i form efter sin skade, og han er ikke sen til at rose FCK's lægestab, som har hjulpet ham tilbage.

nicolai@bold.dk


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 22. april