Luk

Lykkelig VB-kaptajn: Det er fedt at være tilbage

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

Vejle Boldklub - Nykøbing FC 1-0
1. division
57' 1-0 Ylber Ramadani

Vejle Boldklubs kaptajn Jacob Schoop er glad for at være tilbage i 3F Superligaen. Det var den klare målsætning for hele truppen, fortæller han til TV3 Sport.

Det blev kun til et års fravær fra den bedste danske række for Vejle Boldklub, som tirsdag aften sikrede sig oprykning til 3F Superligaen med en 1-0-sejr mod Nykøbing FC.

Det glædede holdets kaptajn Jacob Schoop, som i et interview med TV3 Sport fortalte, at det er en dejlig følelse at være tilbage i det fineste selskab.

- Det er fedt at være tilbage, synes jeg. Jeg husker tydeligt for et år tilbage, da vi rykker ned, det er sådan noget, der sidder dybt i en. Men omvendt, så er det her også en af de dejligste følelser, man kan have.

Vejle Boldklub rykkede ned i 1. division efter sidste sæson, men Jacob Schoop valgte at blive i klubben og kæmpe for at rykke tilbage op i Superligaen. Det er nu lykkedes, og det er kaptajnen særdeles tilfreds med.

- Det var den klare målsætning for hele truppen, for hele klubben. For mig selv også, det var derfor, jeg gerne ville blive i Vejle. Det er en fantastisk klub, og jeg ville gerne være med til at spille dem op i Superligaen igen.


Af Benjamin Alexander Helbo

1 kommentar

biiiiib 22:05          
spændende om schoop får spilletid i næste sæson.
Fredag 27. november
Torsdag 26. november