LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Lykkelig VB-midt: Oprykning vil betyde alt

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Lykkelig VB-midt: Oprykning vil betyde alt
Foto: Vejle Boldklub
Kim Elgaard startede i Vejle Boldklub som 15-årig, og derfor vil en oprykning betyde alverden for den efterhånden erfarne midtbanespiller.

Vejle Boldklub snuppede onsdag aften en vital 1-0-sejr over FC Fredericia, og nu skal klubben fra Nørreskoven bare bruge et enkelt point mod Thisted søndag for at rykke op.

Sejren kom i en fabelagtig kulisse på Vejle Stadion, hvor over 10.000 mennesker var mødt op for at skubbe byens hold mod Superligaen.

Kim Elgaard, som blev smidt på banen i første halvleg, da Nicolaj Madsen blev skadet, var ét stort smil efter kampen.

- Det var helt fantastisk - specielt i den her kulisse og så endda mod lokalrivalerne. Det var en helt fantastisk kamp, siger Kim Elgaard til bold.dk.

- Det er næsten svært at sætte ord på. Jeg tror, man skulle have oplevet kulissen. Det var helt vildt. Det er svært at sætte en finger på. Det var virkelig, virkelig fedt, siger Kim Elgaard.

Ville gerne have fejret det onsdag
Vejle Boldklub kunne være rykket op allerede onsdag. Men Esbjerg fB slog Skive IK, og dermed er spændingen total inden søndagens sidste runde i 1. division.

Kim Elgaard ville dog ikke have haft noget imod at fejre oprykningen på Vejle Stadion onsdag.

- Selvfølgelig havde vi håbet på at fejre det i dag, men vi var også godt klar over, at Skive var oppe imod en svær modstander. Så vi var klar over, at vi skulle gøre vores eget - og det gjorde vi godt.

Det betyder alverden
Kim Elgaard er én af de få i VB-truppen, man kan kalde en rigtig VB-dreng, og derfor vil en oprykning betyde lige en tand ekstra for ham.

- Jeg begyndte i VB, da jeg var 15 år gammel, så det vil betyde alverden for mig. Min kontrakt udløber til sommer, og jeg ved ikke helt, hvad der skal ske, men uanset hvad ønsker jeg VB det allerbedste, og jeg ville elske at føre klubben i Superligaen, siger Kim Elgaard, som gerne vil fortsætte, hvor han er.

- Der er dialog med VB, og jeg har selvfølgelig også følerne ude, fordi jeg ikke har hørt noget endnu. Så det er en spændende situation, og jeg glæder mig til at se, hvad der sker.

Vejle Boldklub møder Thisted FC søndag eftermiddag klokken 13.45.

nicolai@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

bruger 157477 21:25          
Nikolaj Thomsen??
VikingViking 21:32          
Mon ikke der skulle have stået "Madsen" og ikke "Thomsen"?? :-)
bruger 164239 22:12          
Hvilken teknik han har, og ja det vil betyde alt med en oprykning.
kring78 22:14          
Han var en super angriber på u17 og u19. Han rygtes til Maldiverne fra sommer. Men det kommer jo nok an på om VB vil tegne kontrakt igen.
bruger 130149 22:44          
Håber det kikser for dem
Mr. Head coach 09:01          
"Der er dialog med VB, og jeg har selvfølgelig også følerne ude, fordi jeg ikke har hørt noget endnu." Hmmmmmm?
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar