Luk

Lyngby ærgrer sig: Vejle spillede efter uafgjort

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Vejle Boldklub 0-0
Superligaen Nedrykningsspil

Lyngby-lejren ærgrer sig over, at det blev 0-0 mod Vejle, som Lyngby-spillerne mener gik efter det ene point.

Der var lagt i kakkelovnen til det første store slag om at undgå nedrykning, da Vejle tirsdag aften var på besøg hos Lyngby i 3F Superligaens nedrykningsspil.

Inden kampen var gæsterne fire point foran hjemmeholdet, der lå lige under nedrykningsstregen.

Den situation forblev uændret, da kampen endte uden vinder og et 0-0-resultat. Det ærgrede Lyngby-lejren efter kampen, hvor holdet følte, Vejle kom for det ene point.

- Vejle fik vel, hvad de kom efter, nemlig et enkelt point. De ville ikke så meget, og vi fik ikke skabt det, vi ville. Så det var vel et fortjent point, lød det fra midtbanespilleren Mathias Hebo, der fik opbakning fra sin holdkammerat i det centrale forsvar Kasper Enghardt.

- Vejle gik nok efter det ene point. Det så i hvert fald sådan ud, siger han og uddyber:

- Det var tydeligt at se, at de gik lidt længere tilbage. De lod os prøve at skabe kampen, og det var vi desværre ikke gode nok.

Mere moderat var meldingen fra Lyngby-træner Carit Falch, der dog gav sine spillere ret i, at Vejle ikke kom til kampen med en offensiv tilgang.

- Vejle ville nok gerne vinde kampen, men de kom i hvert fald med et meget defensivt udgangspunkt, hvor de skulle prøve at profitere på vores fejl.

- Det var svært at spille mod, og det lykkedes ikke helt godt nok for os, fordi vi ikke havde relationen og farten i bolden, fortæller Carit Falch.

Vejle-træner Constantin Galca kunne ikke genkende billedet af, at gæsterne på forhånd var tilfredse med et uafgjort resultat.

- Fra kampens start kom vi ikke for et point. Vi spillede for at vinde kampen. Vi var ikke skarpe nok på den sidste tredjedel af banen, så på den måde er jeg tilfreds nok med det ene point.

- Én god aktion kunne have ændret kampen, for Lyngby havde heller ikke mange chancer, siger Constantin Galca.

Selv om tilgangen til kampen ikke handlede om at få et point med hjem for Vejle, så erkender midterforsvareren Mads Greve, at de bedre kunne bruge det uafgjorte resultat, der betyder, at de holder Lyngby fire point bag sig.

- Ja, det synes jeg, vi kan være mere tilfredse med. Anden halvleg var ganske lige, og vi fik lukket godt ned for dem, men vi fik ikke selv skabt noget.

- Inden kampen var vi fire point foran, og det er vi stadig, så på den måde kan vi nok være mest tilfredse med det, lød det fra Mads Greve.

De to mandskaber mødes igen i Vejle i sidste runde af nedrykningsspillet den 24. maj.

/ritzau/

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Raymund Nelausen

9 kommentarer

Poor Scouser Tommy 22:46          
VBs offensiv var så også noget decimeret. Normalt starter Mucolli og Faghir sammen med Sousa.

Men det har ikke været imponerende offensivt i længere tid. Forhåbentlig bliver det bedre med nogle grønne og jævne baner til Sousa og Mucolli, som foråret skrider frem. De to er ikke i deres rette element på knoldede vinterbaner.
Kenken 23:05          
Lidt mærkelig kommentar fra Lyngby når man ser på kampbilledet. Ja Vejle var ikke mødt ind til kampstart men det var derimod Vejle der pressede på i anden halvleg. Satsede lyngby på uafgjort der?
Gladbach 23:07          
Synes at Ekitike gjorde det fint. Han er meget mere bevægelig end Onugkha og Faghir. De to står meget på flade fødder.
Bikubesang 23:15          
Lyngby fik stækket vingerne.
Edwards7 09:31          
Jeg havde håbet på et rigtigt bundopgør med masser af fight og målrettethed, men det blev sgu lidt kedeligt.
Lyngby skulle have scoret 2 i første halvleg og dermed spillet mere frit offensivt, men som det ofte er, bliver deres udnyttelsesprocent alt for lav.
Kampen faldt derfor mere til Vejles taktik og deres ønske om at holde fast i pointforskellen til Lyngby.
Forståeligt men kedeligt
Poor Scouser Tommy 19:57          
Skulle Lyngby have scoret to mål på den ene gode chance, de spillede sig frem til i 1. halvleg eller skulle det andet mål komme efter hjørnespark, et langskud eller...? Set over hele kampen skabte Vejle da flest chancer, men nogen fodboldfest blev det sgu aldrig. Dertil spillede begge hold for meget med bremsen trukket.
Aussie 20:24          
Lad Lyngby folket fortsætte med at koge suppe på kampen! Vi skal videre til OB kampen ;)
Tirsdag 20. april