Luk

Lyngby afviser: Forhandler ikke med Brøndby

| 3F Superliga | 22 kommentarer

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 2,40 3,60 2,70
NordicBet 2,45 3,65 2,65
Oddset 2,50 3,50 2,65
YouBet 2,50 3,60 2,65

Lyngbys sportschef Birger Jørgensen afviser, at der er dialog mellem Lyngby og Brøndby om, at Rezan Corlu kan skifte til Brøndby i januar.

Lyngbys Rezan Corlu har forlænget sin kontrakt med Brøndby og har givet udtryk for, at han gerne vil retur til klubben nu, men ifølge Lyngby er det ikke et tema.

Corlu har ellers udtalt til B.T., at han ved, der er dialog mellem klubberne, men det er ikke noget, man kender til i Lyngby, som har en aftale med Brøndby-spilleren i resten af sæsonen.

- Det eneste jeg kan sige er, at vi ikke har fået noget bud fra Brøndby, og vi ikke forhandler med dem om noget, siger Lyngbys sportschef Birger Jørgensen til bold.dk.

- Selvfølgelig har jeg talt med CV, men der er ingen forhandlinger i gang, og jeg regner absolut med, at Rezan også spiller foråret i Lyngby.

Birger Jørgensen forklarer, at man slet ikke er interesseret i at sige farvel til offensivspilleren, som viste særdeles lovende takter for klubben mod slutningen af efteråret.

- Alt kan selvfølgelig købes for penge, og kommer Brøndby med et helt åndssvagt højt beløb, vil vi selvfølgelig lytte, men vi finder ikke bare en erstatning for Rezan.

- Det tager tid at spille en ny spiller ind på holdet og få integreret ham, og det når vi ikke, hvis Rezan ryger nu, og derfor vil vi beholde ham, siger Jørgensen til bold.dk.

22-årige Corlu spillede i efteråret 15 Superliga-kampe for Lyngby og bød ind med fire scoringer og seks assists.

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Mikkel Nøhr

22 kommentarer

konggard 16:16          
Besynderligt at CV melder i pressen at han gerne så Corlu tilbage i Brøndby i dette vindue når han ikke forhandler med Lyngby om muligheden.

Ligeså besynderligt er det at Corlu melder at der forhandles...
dilbert 16:21          
@konggard klassisk CV at forsøge at sætte lus i skindpelsen
Kim W 16:32          
Brøndby har en klar plan. Sweet talk Corlu, få Corlu til at tale varmt om Brøndby, C.V. går til pressen og taler varmt om Corlu. Lyngby sidder nu med lorten og gør det eneste rigtige, giver Brøndby fingeren.
Hvis Brøndby vil ha´ Corlu før tid burde de lukke r.... og komme med et konkret bud. Hvad regner de med??
Jasperthesjasper 16:35          
Det er vel også besynderligt at Lyngby går ud og kræver et "helt åndssvagt" beløb i pressen. Jeg er hverken lyngby eller Brøndby fan, men den her konstellation har da fra start af lugtet langt væk af, at Brøndby har givet lyngby - og sin gamle spiller, en hjælpende hånd. At man så, måske, fra Brøndbys side af har strikket aftalen dårligt sammen gør jo ikke, at Lyngby ikke kan vise lidt Goodwill. Både overfor en klub der har hjulpet dem med at hente en spiller der - formentlig, var uden for deres rækkevidde, men så sandelig også en spiller som har ydet godt for dem. Rezan Corlu skal jo ikke spille i Lyngby. Det er han - med al respekt for Lyngby, da for god til.
tyskebugt 16:54          
Umiddelbart var det da vist Lyngby der hentede ham hjem fra Roma. Det var da vist også i Lyngby, i perioden efter han kom hjem, at han ikke ligefrem spillede vidunderligt. Brøndby valgte at købe ham, da han rent faktisk begyndt at spille godt og rakte ham ikke en hånd i Roma (og i øvrigt tillod en meget løs købsklausul, da de endelig købte ham). Så hvis de vil have ham før lejeaftalen udløber, må de betale.
Pantic 16:54          
Eller vend den rundt. Brøndby troede ikke specielt på Corlu, og sendte han til Lyngby på leje (som mange klubber gør, der ikke kan hjælpe her og nu). Corlu spiller pludselig over forventning, og Brøndby indser de måske dummede sig, og nu prøver de få Corlu hjem igen. Hvorfor skal Lyngby vise Goodwill her? De henter en spiller for 1 år, og derfor skal de da også beholde ham det år. At Brøndby lavede en fejl, kan aldrig være Lyngbys problem. Corlu ved ligeledes at det måske er nu han har chancen for at spille sig på holdet i Brøndby, så selvfølgelig vil han gerne det. Korte og det lange er, at både BIF og Corlu skrev under på leje aftalen.
Drillenissen 17:03          
Hør nu, dette er professionel fodbold. Corlu er ikke ene om at spille i en anden klub end hans barndomsklub. Der er en aftale, som skal overholdes af alle parter. Brøndby kan ikke have forestillet sig, at Corlu ville udvikle sig så meget i Lyngby, som det er tilfældet. Så var man nok ikke gået med til denne aftale. Ud over lejeaftalen frem til sommer, så har Lyngby en forkøbsret. Glem ikke det. Lyngby har råd til at holde på Corlu frem til sommer. Lyngby behøver ikke at sige ja tl hvad som helst af økonomiske grunde. De tider er forbi. Brøndby har vel stadig økonomi til at finde andre angribere i dette transfervindue, hvis det er så nødvendigt.
Lørdag 18. januar
Fredag 17. januar