Luk

Lyngby bekræfter Jesper Christjansen-exit

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Lyngby Boldklub bekræfter, at klubben ikke forlænger med Jesper Christjansen.

Som bold.dk i starten af juni kunne fortælle, stopper samarbejdet mellem Jesper Christjansen og Lyngby Boldklub denne sommer.

De kongeblå bekræfter mandag, at det ikke bliver til nogen forlængelse med midtbanespilleren.

- Vi træder ikke nogen over tæerne at sige, at Jelle har været en atypisk Lyngby-spiller med nogle andre kompetencer, end dem vi normalt forbinder med vores stil her i Lyngby, siger sportschef Birger Jørgensen til klubbens hjemmeside.

- Men ikke desto mindre har han ved flere lejligheder vist sig som en meget central brik, endda for skiftende trænere, og på sin helt egen måde har han haft en stor andel i vores resultater de seneste år.

- Jelle er en rigtig kampspiller, som giver alt hvad han har i sig og med rette blevet en fanfavorit i sin tid i kongeblåt. Derfor er det også med et skulderklap til Jelle, at vi nu skilles og siger tak for indsatsen, tillykke med en flot karriere i kongeblåt og et stort held og lykke med fremtiden.

Jesper Christjansen har spillet 172 kampe og scoret 15 mål de seneste seks år. I denne sæson er det blevet til 20 kampe og ét mål.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Sara Margren

6 kommentarer

UMURUM 08:47          
Jelle var indtil Strudal trådte ind af døren, en meget vigtig brik på vores hold. Under David var han fast mand, og havde en kæmpe andel i vores oprykning og bronze sæson. Det har dog været tydeligt, at Christian (og før ham Strudal) ønsker nogle andre profiler på midtbanen med lidt bedre teknik og overblik. Jelle er en kriger og løber solen sort, og efter min mening præcis den type spiller, vi havde manglet i Lyngby i mange år inden han kom til. Nu har tiderne ændret sig, og man ønsker noget andet.
kongensby 09:14          
Du vil blive savnet Jelle <3
Træmanden 09:25          
Trist man ikke kunne finde plads til ham. Han yder altid 110%. :´(
Forhammeren 09:43          
Helsingør eller Fremad A.
Blokvogn 10:28          
Hvis ACHorsens ikke fortsat lejer Okuson, kunne det måske være Jesper Christjansen og Bo Henriksens veje atter mødes. De havde jo en god tid sammen i Brønshøj.
LBK Pelle no.7 12:30          
Jesper Christjansen er en fed type, og jeg havde håbet man gav ham et år mere. Han er en kriger på banen, og går forrest når der skal kæmpes!

Men efterhånden er han forsvundet helt ud af truppen, så det kunne vel ikke være anderledes.

Held og lykke fremover Jelle, du fortjener en bedre afslutning på din karriere end den du fik i Lyngby - måske i 1. division... måske for Hobro:)
Søndag 25. oktober