Luk

Lyngby-boss er ikke overbevist om FCK-fordel

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

FC København - Randers FC
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 1,40 4,75 7,00
NordicBet 1,40 4,90 7,35
Oddset 1,40 4,80 8,00
YouBet 1,40 4,90 7,00

Lyngby-træner Christian Nielsen er ikke sikker på, at klubber som FCK, som har trænet meget de seneste uger, har en fordel i forhold til for eksempel Lyngby. 

Superligaen går endelig i gang igen om en uges tid, og for Lyngbys vedkommende byder først kamp på en svær opgave hjemme mod FC København.

Spillerne i de 14 Superliga-klubber har haft vidt forskellige muligheder de seneste måneder, og mens Lyngby-spillerne har været hjemsendt og kun har kunnet træne for sig selv, har FCK-spillerne kunnet holde sig i gang på klubbens anlæg, hvor det blandt andet har stået på træning på græs i små grupper i flere uger.

Lyngby-træner Christian Nielsen er dog ikke overbevist om, at FCK og de øvrige klubber, som har holdt spillerne i gang, per automatik har en fordel i forhold til de klubber, som for eksempel Lyngby, som har haft spillerne hjemme i adskillige uger.

- Vores to kommende kampe er mod FCK og Hobro, og det er to af de klubber, som har trænet mest i forløbet, men vi ved reelt ikke, om det giver dem et forspring, eller om betydningen har været minimal, siger Nielsen til bold.dk. 

- Det kan vise sig at være en klar fordel, at man har kunnet bruge klubbernes faciliteter, men det kan også sagtens tænkes, at det, spillerne har kunnet træne, er så begrænset, at det ikke betyder det store, når der står point på spil. 

- Vi er lige så spændte på, hvor klubberne står i forhold til hinanden, som alle andre er.

Har en god fornemmelse

I Lyngby har man haft gang i træningen på klubbens anlæg i et par uger, og Christian Nielsen er ganske tilfreds med, hvad han har set fra sine spillere.

Han påpeger dog, at det er umuligt at vurdere, hvor holdet står i forhold til konkurrenterne, da man intet kendskab og sammenligningsgrundlag har i forhold til andre klubber.

- Vores fornemmelse er, at vi er et okay sted, og det viser tallene også, så umiddelbart ser det godt ud, men det, der er specielt i disse tider er, at vi ikke har noget at måle os op imod.

- Vi ved ikke, hvor man skal være, når man har været væk fra banen i syv uger og kun trænet sammen et par dage, for vi har aldrig prøvet det før midt i sæsonen.

-  Det gælder for alle klubber, og ingen ved reelt, hvor hinanden står, og mens træningskampene kan give nogle svar, ved vi det reelt først, når vi møder hinanden i turneringen.

- Vi ved dog, at vi ikke kan forvente, vi er på samme niveau som inden corona-pausen, siger Nielsen til bold.dk. 

Lyngby spiller træningskampe torsdag og tirsdag mod Brøndby, inden holdet tager hul på resten af sæsonen med en hjemmekamp mod FC København mandag den 1. juni. 

 

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Mikkel Nøhr
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni