Luk

Lyngby-chef: Alle dømte os ude på forhånd

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Lyngby - SønderjyskE
Superligaen Pulje 1 (08/07)
bet365 3,10 3,90 2,05
Oddset 3,55 3,60 2,05
YouBet 3,35 3,90 2,10

Christian Nielsen ser frem til nogle særdeles afgørende kampe og håber, at Lyngby kan sikre sig endnu en sæson i 3F Superligaen.

Lyngby gæster mandag aften OB, og her har de kongeblå særdeles vigtige point på spil.

En sejr vil sende Lyngby op på siden af SønderjyskE på en delt andenplads i nedrykningsspillets pulje 1, og tredjepladsen skal som bekendt spille playoff om at undgå nedrykning.

Lyngby-træner Christian Nielsen oplevede, at folk dømte oprykkerne ude på forhånd, og han håber, at Lyngby kan modbevise tvivlerne.

- Før sæsonen tror jeg, vi alle sammen havde vi være super glade for at kunne spille med til det sidste om overlevelse i Superligaen, da alle på forhånd havde dømt os ude. 

- Vi står foran nogle spændende kampe, hvor vi i høj grad kan styre vores egen skæbne, det er positivt, og vi glæder os, siger Christian Nielsen til Lyngbys hjemmeside og tilføjer:

- SønderjyskE er selvfølgelig favoritter til at tage puljens andenplads, hvis man kigger på den øjeblikkelige tabel samt deres trup og spillerbudget. De har gjort det godt på det seneste og været dygtige til at få de nødvendige resultater i puljen. 

- Vi håber på minimum fire point i de næste to kampe. Lykkes det, får vi en drømmekamp mod SønderjyskE, så nu skal vi komme med al vores energi og tro på tingene. Og så er det bare ud og jage point, siger cheftræneren.

Der er kampstart mellem OB og Lyngby klokken 19 mandag aften.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Martin Schmidt
Tirsdag 7. juli