Luk

Lyngby-chef: FCN plejer at stikke kniven ind

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Lyngby-træner Christian Nielsen er glad for, at FC Nordsjælland ikke fik lukket kampen efter deres scoring, og han er især tilfreds med holdets anden halvleg.

Lyngby spillede fredag 1-1 mod FC Nordsjælland i en kamp, der bød på flere store chancer til begge mandskaber.

Lyngby-angriber Emil Nielsen er dog udmærket tilfreds med det ene point.

- Vi havde meget godt tag på dem i anden halvleg, så 1-1 er måske et fair resultat. Men hvis jeg havde puttet den ind, havde det måske set anderledes ud, siger Emil Nielsen til bold.dk.

Frederik Winther hæfter sig også ved, at Lyngbys anden halvleg var god.

- Det er fint at være tilfreds med et point. Det er en svær bane at komme og spille på, især når de træner her hver dag, så på den måde kan vi godt være tilfredse, siger Winther.

- Vi havde lidt svært ved at sætte spillet på kuglen i første halvleg, men kom lidt bedre efter det i anden halvleg, hvor vi også skabte flere chancer.

FCN plejer at stikke kniven ind
Lyngby-træner Christian Nielsen tager også gerne det ene point med, for Farum er et svært sted at spille - især når man er bagud.

- Når man er bagud i Superligaen og bagud på Farum Park, har vi set rigtig mange hold have det svært, siger Christian Nielsen til bold.dk.

- Nordsjælland kan spille bolden rundt, og man kommer til at løbe efter dem, og så plejer de at stikke kniven ind, når man er mest træt.

- Omvendt spillede vi en rigtig god anden halvleg, og vi brugte pausen rigtig godt. Vi lavede nogle ændringer i løbet af kampen, der var til vores fordel og var med til at give os momentum.

- Efter vores scoring var kampen fuldstændig åben, og der var afslutninger i begge ender. Det var svært at kontrollere udefra, for drengene ville gerne op og lave det afgørende mål foran vores fans.

- Nordsjælland havde også et par chancer, så vi er tilfredse med et point, siger cheftræneren.


Af Sara Margren
Mandag 21. oktober