Luk

Lyngby-chef: Forsvarer kan blive stort salg

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

Lyngby - AaB
Superligaen Nedrykningsspil (12/04)
Bet25 2,90 3,30 2,49
Oddset 2,95 3,45 2,40
bet365 2,75 3,40 2,37

Kevin Tshiembe kan blive Lyngbys næste store salg, vurderer cheftræner Carit Falch.

Lyngby er inde i en glimrende periode, og senest blev det til en 2-0-sejr over de danske mestre fra FC Midtjylland.

Én af grundene til Lyngbys succes er forsvarsprofilen Kevin Tshiembe, der ifølge cheftræner Carit Falch er hurtig, dygtig på bolden, har en god fysisk og en enorm springkraft.

Det fortæller han til B.T. og spår, at den 23-årige midtstopper kan blive klubbens næste store salg.

- Alt det gør, at han har et voldsomt stort potentiale. For mig at se kan Kevin blive det næste store salg i Lyngby, for han har alt, der skal til. Han har internationalt snit, og hans niveau er så højt, at det kan man ikke undgå at lægge mærke til, siger Carit Falch til B.T.

Kevin Tshiembe har i denne sæson spillet 11 kampe i 3F Superligaen samt tre i Sydbank Pokalen.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Sara Margren

9 kommentarer

UMURUM 08:50          
Hvis han kan stoppe med at blive skadet hele tiden, så har han et stort salgs potentiale. Det har været en fornøjelse at se ham spille efter vinterpausen. Selvom Winther er en god spiller med et fremragende venstreben, så er han ikke helt færdigudviklet endnu, og det er fortjent at Tsiembe nu har taget pladsen. Også taget i betragtning at Winther skal videre til sommer.
Elprofessor 09:04          
Synes ikke hans præstationer taler for er kæmpe salg. Manglende placeringsevne og falder tit (med resten) af holdet i niveau. Ser dog et muligt skifte til AaB, OB eller lignende, hvis LBK rykker ned.
Jasperthesjasper 09:49          
Alt er jo en definitionssag, men markedet for (snart) 24 årige spillere fra bunden af den danske superliga er vel ikke voldsomt stort, så det skulle da undre lidt om han bliver et "stort" salg.
LØMBØ 10:12          
Han har i den sidste måned været i Top 3 over bedste midterforsvarer i Superligaen.
Det er vel ok af en 23 årig.
Han spiller pt på et sindssygt højt niveau.
Han er solgt til sommer hvis han fortsætter.
Kuglelyn 10:25          
@jasper
Sikke en nedladende tone fra morgenstunden... der står et stort salg for Lyngby, hvis du ellers læser hvad der står... men mon ikke der er et marked for forsvarsspillere, der formår at neutralisere angribere fra toppen af SL, som feks. FCM og FCK over de sidste par uger.
Tsiembe har været rigtig stærk på det seneste og spidskompetencer, der ikke kan trænes, som naturlig speed hos en forsvarsspiller, er altid efterspurgt..
Flash G City 13:03          
Yes - lad os tale ham ned. Han er altid skadet, ingen hurtighed, manglende teknik og placeringsevne mv. (jeg håber at scouts mv. læser med på denne tråd, så han fortsat spiller i Lyngby efter sommerferien)

Spøg til side. Et kæmpe salg er (nødvendigvis) ikke et 3 cifret mio beløb, men et to cifret mio beløb vil være fint for Lyngby. Og selvfølgelig skal han afsted, hvis han få muligheden for at komme til en god klub i udlandet fx. Holland, Belgien eller måske Tyskland.

OB eller Aab? Hmm... så giver det nok mere mening for Tsiembe at fortsætte i Lyngby. Det er jo heller ikke helt usandsynligt, at én af de to klubber spiller i 1. division efter ferien og Lyngby fortsat er i Superligaen ;-)
LØMBØ 16:22          
Dem der har set ham spille de sidste kampe ved hvor god han er. Han har stort set spillet så godt som det er muligt. Jeg kan ikke pege på en bedre midterforsvarer LIGE NU. Ser vi på hele sæsonen er det selvfølgelig en anden sag.
Mandag 12. april
Søndag 11. april