Luk

Lyngby-chef: Mikkelsen kan være modbydelig

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC Nordsjælland - Lyngby
Superligaen Grundspil (28/09)
Bet25 1,73 3,95 4,60
YouBet 1,69 3,95 4,80
Oddset 1,77 3,95 4,40

Christian Nielsen hylder Thomas Mikkelsens indsats mod AaB, hvor målmanden ifølge cheftræneren reddede tre-fire rene mål til nordjyderne.

Lyngby indledte søndag sæsonen i 3F Superligaen med 0-0 hjemme mod AaB, og det var i høj grad takket været Thomas Mikkelsen.

Den rutinerede Lyngby-målmand tog i den grad med hænder og diskede op med en række flotte redninger kampen igennem, og cheftræner Christian Nielsen var imponeret.

- Det var flot, hvad Thomas hev op af hatten. For mig at se reddede han to-tre eller måske endda fire rene mål. Han viste den rutine og det niveau, han har, og vi ved, at når Thomas har en af de dage, så er han meget, meget svær at passere. Disse dage har han af og til og heldigvis for det, for det gav os et point mod AaB.

- Han havde allerede den første redning meget tidligt i kampen, og så tror jeg, han tænkte, at det var en af de dage, hvor der skal noget ekstraordinært til at passere mig. Når vi ser ham sådan der, så er han modbydelig. 

- Man kan mærke ham og føle ham, og lige pludselig bliver han dobbelt så stor inde i målet, siger Christian Nielsen.

En uventet livline

Lyngby var særligt i anden halvleg presset i bund af AaB, og Christian Nielsen erkender, at Tim Pricas røde kort med et kvarter igen blev afgørende.

- AaB var klart bedst i anden halvleg. De spillede os langt ned og gav os store problemer. Vi kom ud at løbe i store perioder af kampen, hvilket gjorde os trætte, men så fik vi en livline i form af det røde kort til AaB, som fik os tilbage i kampen. Det så ellers kritisk ud på det tidspunkt.

- AaB's chancer blev større og større og flere og flere, så det var et spørgsmål om tid, før de ville score. Vi sad faktisk og var ved at ændre vores formation for at beskytte holdet lidt bedre, fordi vi accepterede, at AaB havde det momentum, der gjorde, at de ville score lige om lidt.

- I samme øjeblik vi kaldte vores udskiftningsspiller frem, så kom udvisningen, og det ændrede jo billedet, siger Christian Nielsen til bold.dk.

Lyngby møder i næste runde af Superligaen FC Midtjylland på udebane.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Martin Schmidt
Torsdag 24. september
Onsdag 23. september