Luk

Lyngby-chef: Overlevelse kræver noget unikt

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Lyngby - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (04/10)
Bet25 3,05 3,45 2,31
YouBet 3,10 3,50 2,25
Oddset 3,15 3,60 2,20
bet365 3,10 3,40 2,25

Christian Nielsen kalder Superligaen historisk hård og betragter Lyngby som underdogs. Overlevelse kræver noget ekstraordinært, siger cheftræneren.

Lyngby klarede sig med nød og næppe i sidste sæson, hvor en ny sæson i 3F Superligaen blev sikret efter to dramatiske playoff-dueller mod Hobro.

Sidenhen er Superligaen blevet skåret ned fra 14 til 12 hold, og Lyngby-træner Christian Nielsen mener, at overlevelse vil kræve noget ekstraordinært af Lyngby.

- Det er en historisk hård Superliga, hvor der kun er 12 hold. Vejle kommer med et okay budget, må man sige, så det er en hård oprykker at tage imod, siger Christian Nielsen til bold.dk.

- Vi skal være gode til noget af det, der ikke koster penge. Vi skal i hverdagen få to plus to til at give fem, når det kommer til at forberede, eksekvere og analysere træninger.

- Det vigtigste er, at vi rykker os som klub og hele tiden har en fornemmelse af, at vi lægger på. Det gælder selvfølgelig på banen, men også rundt om, så vi vokser som klub.

- Vi udmærket godt, at vi oppe imod et hårdt selskab i år, og der skal noget ekstraordinært til for at se os blive i rækken. Der er ingen tvivl om, at vi er underdogs, siger cheftræneren.

Lyngby tog søndag hul på den nye sæson med et enkelt point i premieren mod AaB, der sluttede 0-0.

Næste opgave for de kongeblå er en udekamp mod FC Midtjylland.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Martin Schmidt
Tirsdag 29. september