Luk

Lyngby-chef: Uheld at vi ikke slog AaB

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Lyngby - AaB 2-2
Superligaen Nedrykningsspil
55' 0-1 Mathias Ross
63' 1-1 Magnus Warming
66' 2-1 Emil Nielsen
90' 2-2 Iver Fossum

Lyngby-træner Carit Falch mener, at det var uheld, der gjorde, at holdet ikke vandt over AaB, for man skabte masser af chancer.

Lyngby indkasserede et mål fra AaB dybt inde i tillægstiden af mandagens 3F Superliga-kamp og måtte derfor nøjes med 2-2.

De kongeblå spillede ellers forrygende og skabte masser af chancer, og cheftræner Carit Falch var også godt tilfreds med den del af spillet.

- Jeg synes, at vores evne til at skabe chancer lykkedes, som vi havde lidt problemer med mod Vejle, hvor vi aldrig rigtig blev farlige, siger Carit Falch.

- Der havde jeg sagt til gutterne op til i dag, at det var vigtigt at få bragt den risiko ind i vores spil, som gør, at vi skaber chancerne.

- Det er jo en del af hele vores DNA, at vi tager de chanceløb, tager flere løb frem i boksen og risikerer lidt på den defensive del.

Carit Falch mener, at det var uheld, at Lyngby ikke vandt kampen, for chancer blev der skabt nok af.

- Vi skabte chancerne, der skulle til, for at vinde kampen, og derfor er jeg meget tilfreds. Vi skabte klart flere end AaB.

- Vi var stadig rigtig gode til at forsvare, samtidig med at vi angreb, så vi gav ikke så meget væk, når vi tabte bolden, og det er også en vigtig ting i vores koncept.

- Så over hele linjen leverede vi en rigtig god indsats, både offensivt og defensivt, og vi havde også et godt produkt på det.

- Det førte så ikke til en sejr, mest på grund af uheld, vil jeg sige, siger Carit Falch.

Lyngby har seks point op til redning, hvor både SønderjyskE og Vejle Boldklub ligger med 28 point.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Sara Margren

9 kommentarer

Ljatifi 13:59          
Hvis den kære Carit Falch mener at uheld er et synonym for Rinne, så giver det mening.
grumblesnake 14:01          
Man kan i hvert fald trøste sig med at der kun er en Jacob Rinne i nedrykningspillet. Men det må dog også være den største test en målmand har haft i denne sæson.
Sarriá 14:47          
Held eller uheld har ikke noget med sagen at gøre.
Ljatifi 14:51          
Det var i hvert fald en super præstation af Rinne i går. Og det var langt fra fordi Lyngbys forsøg manglede kvalitet!
Randy Marsh 15:14          
Vi skal jo gerne have solgt Rinne til sommer, så det var helt bevidst at vi lod Lyngby komme til så mange chancer, så han kunne vise sit værd...
Kim W 17:23          
Man kan vel godt argumentere for at det er uheldigt at Rinne spiller sin livs kamp og at Aab spilleren sparker et frispark som han kun gør 1 ud af 20 gange i 6 minutters overtid. At dommeren lægger 6 minutter til i en kamp uden større spilstop kan vel også betegnes som værende uheldigt.

Når jeg tænker på de afslutninger Lyngby havde, så er det fuldstændig grotesk at Lyngby ikke vandt den kamp!
Augenthaler taler for sig selv 19:21          
Lyngby var da bedre spillende end AaB; men der er jo ikke noget forkert i, at Rinne spillede en god kamp (Det gjorde Mikkelsen så sandeligt også i sæsonens første møde mellem holdene, hvor der var spil til ét mål indtil Prica jr. trak et ufatteligt dumt rødt kort). Og så glemmer Carit Falch belejligt nok, at både Kusk og Pallesen ramte træværket; men sådan er det jo, fodboldtrænere husker sjovt nok kun de forhold, der taler til eget holds fordel.
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj