Luk

Lyngby-chef vil skære: Truppen er for stor

| 3F Superliga | 5 kommentarer
Lyngby-chef vil skære: Truppen er for stor
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - Lyngby
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 1,22 6,50 11,00
NordicBet 1,23 6,40 11,50
Oddset 1,23 5,90 12,50
YouBet 1,24 6,10 12,75

Lyngby har hentet tre spillere i januar og endnu ikke sagt farvel til nogen, og derfor er truppen ifølge sportschef Birger Jørgensen lidt for stor.

Lyngby har her i januar forstærket sig med Pascal Gregor, Mathias Hebo og Magnus Warming, og da ingen spillere er røget ud, er konkurrencen i truppen steget væsentligt.

Sportschef Birger Jørgensen mener da også, at det vil være sundt for truppen, hvis der er et par spillere, som forlader den, inden vinduet lukker.

- Truppen er ikke enorm, for 24-25 spillere er ganske normalt, men vi synes, den er for stor, så der må godt være nogle spillere, der skifter væk.

- Der er tre muligheder. Vi kan udleje nogle spillere, som ikke spiller meget, vi kan sælge nogle spillere, og vi kan ophæve med nogen, og det kigger vi på lige nu, siger Jørgensen til bold.dk.

Birger Jørgensen forklarer, at det især er på den centrale midtbane og i det centrale forsvar, at klubben kigger på, om der skal ske noget.

Gregor og Hebo er kommet til, mens anfører Martin Ørnskov ventes helt klar igen efter et efterår på tribunen med en hovedskade, og derfor er der noget overbefolket på de to positioner.

- Det er nok på stopperpositionen og på den centrale midtbane, hvor vi antalmæssigt er én for meget og kigger på, om der skal noget ud.

- Ørnskov ser ud til at være klar igen, og mens han selvfølgelig vil have et efterslæb og skal helt i form igen, er han en spiller vi regner med i foråret, også selv om det kan være svært at være helt sikker på en spiller, som har kæmpet med en hovedskade. 

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 21. januar