Luk

Lyngby: Danske klubber har bemærket Winther

| 3F Superliga | 3 kommentarer
Lyngby: Danske klubber har bemærket Winther
Foto: Getty Images

Infoboks

Silkeborg - Lyngby
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,20 3,50 3,10
NordicBet 2,30 3,65 2,90
Oddset 2,35 3,70 2,85

Lyngbys sportschef Birger Jørgensen mærker godt med interesse for Frederik Winther og forklarer, at også danske klubber har bemærket stopperens potentiale.

Lyngby er kommet ganske godt fra land i Superligaen, og en af de spillere, som har imponeret mest, er unge Frederik Winther.

Den blot 18-årige forsvarsspiller har fået fuld tid i alle otte kampe i sæsonen, og de gode præstationer er ikke gået ubemærket hen.

Sportschef Birger Jørgensen forklarer, at interessen for Winther er svær at ignorere.

- Vi har selvfølgelig mærket til interessen. Alle klubber, som kigger efter unge spillere i Europa, følger med her, det har vi da mærket til, siger Jørgensen til bold.dk.

FC København er på rygtebørsen meldt interesseret i Winther, og uden at nævne konkrete klubber, bekræfter Jørgensen, at større danske klubber er opmærksomme på Winthers potentiale.

- Vi snakker på kryds og tværs alle os sportschefer, så jeg er da ikke i tvivl om, at andre har bemærket, at han er rigtig dygtig og samtidig har potentiale til at blive endnu dygtigere.

- Vi vil helst ikke slippe ham lige nu. Vi vil gerne holde på ham lidt endnu, men vi ved, der kan komme et bud, vi ikke kan sige nej til, siger Jørgensen.

Frederik Winther har kontrakt med Lyngby til udgangen af 2023. 


Af Mikkel Nøhr
Mandag 16. september