LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby-ejere tilfører klubben nye millioner

| NordicBet Liga | 16 kommentarer
Lyngby-ejere tilfører klubben nye millioner
Foto: Getty Images
De nye ejere af Lyngby Boldklub, Friends of Lyngby, tilfører i omegnen af 10 millioner kroner til klubben. Det giver ro på bagsmækken, siger bestyrelsesformanden.

Lyngby Boldklub er blevet tilført flere millioner for at polstre klubben til fremtiden.

Klubbens nye ejere, Friends of Lyngby, har således netop lagt i omegnen af 10 millioner i klubben, som var tæt på at gå konkurs i vinter.

Det oplyser Lyngby Boldklub til bold.dk, og der er stor glæde over at have sikret sig et solidt grundlag for den kommende sæson.

- Vi har arbejdet hurtigt, og vi har fået fjernet det minus, som alle får i 1. division grundet færre tv-penge. Nu har vi ro på bagsmækken til at angribe sæsonen 2018/19, og det er vigtigt både for administrationen og omkring truppen, at der plads til at agere, siger bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub, Tommy Petersen.

- Det kan både være at holde længere på talenterne, eller man bruger nogle kommercielle ressourcer på at skabe et større partnerophav, siger han.

Stolt over opbakning
Det var også Friends of Lyngby, der i vinter sikrede klubbens overlevelse, og Tommy Petersen er særdeles glad for de lokale og regionale erhvervsfolks opbakning.

- Jeg er stolt over at Friends of Lyngby igen har trådt til, og vi i dag står et sted, hvor vi for første gang siden februar kan kigge fremad og ikke bagud, siger Tommy Petersen.

- Vi har kæmpe talenter i Lyngby, og vi må ikke begå fortidens fejl med at sælge dem grundet pres. Når vi økonomisk kan holde længere på talenterne, så har vi altså et spillersalgs-potentiale, der er i toppen i Danmark.

Der er allerede sket flere ting i Lyngby Boldklub over sommeren. Mark Strudal er blevet ansat som ny cheftræner, og klubben har hentet fem nye spillere til klubben.

- Vi har lavet en helt naturlig ændring i det sportslige setup for at finde en ideel balance, der passer med det nye trænerteam, som vi er meget spændte på og glade for at have.

- Vi har forstærket os med de fem tilføjelser, som vores sportsdirektør Birger Jørgensen og resten af den sportslige sektor har foretaget indtil videre. Vi ser en stærk og afbalanceret trup, både i forhold til alder og kompetencer, siger Tommy Petersen.

Lyngby skal som bekendt spille i 1. division i næste sæson. Her åbner klubben den nye sæson med en hjemmekamp mod Hvidovre den 29. juli.

anton@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

16 kommentarer

Jax Lothbrok 15:08          
Så hvis Lyngby rykker op i Superligaen igen, kan Andres Bjelland spille imod den virksomhed som han er medejer af? Hmmm, hvordan mon det egentlig håndteres?
Gilbert09 15:13          
Der bliver talt meget om talentudvikling, og klubberne elsker at brande sig selv for deres ambitiøse og fremsynede ungdomsarbejde, men når det kommer til stykket handler det ikke om meget andet end penge. Uanset hvor stærkt et set-up man har i ungdomsarbejdet er det en forsvindende lille procent af en ungdomsårgang, som nogensinde finder divisionsniveau. Hverken Brøndby eller FCK vil kunne overleve i 1. divison med deres egne talenter, og 2. division er efterhånden den sidste bastion i dansk divisionsfodbold, hvor du rent faktisk kan se lokale spillere på 1. holdet.

Lyngby og andre klubber er slaver af deres egen fortid, og lever på en falsk forestilling om deres egne sportslige kvaliteter.
CCDK 15:18          
Jax:
Der er intet at håndtere her det er en person der har investeret i en klub han potentielt kan gå hen og møde.. Det eneste jeg kan få øje på ville være om han gider 100% i den kamp men det er vel karriere selvmord fra bjellands side og derfor helt utænkeligt at der er noget der reelt skal håndteres her.
DenRomantiskePragmatiker 15:30          
Gilbert09.
Enten formulerer du dig utroligt uheldigt ellers er det ganske simpelt forkert, det du påstår.

Esbjergs trup består for eksempel af (her er kun taget højde for de lokale spillere, som oftest bliver brugt og ikke de helt nye). Højbjerg. Brink. Lungi. Dreyer. Brinch (omend han vel ikke får helt så meget spilletid i den kommende sæson). Læg dertil en Anyembe som formentlig bliver førstevalg på backen. En Kristensen som også byder sig til og en William Møller. Det er altså en god procentdel af holdet, der er egen avl og lokale gutter.
Et andet strålende eksempel kunne være Nordsjælland.
AaB for jævnt nyligt vandt da the double bestående af primært egne folk. FCM bruger unge spillere omend ikke alle måske er decideret "lokale" spillere så har de trods alt skudt Sisto afsted som var lokal og for nylig både Nissen og Andreas Poulsen som også var lokale.
Jax Lothbrok 15:37          
CCDK:
Du har måske ret. Det var heller ikke fordi jeg på nogen måde mente noget negativt med det. Synes bare det er et lidt spøjst tilfælde - og ikke noget jeg kan huske tidligere, at en med-ejer spiller imod sin klub.

Kan huske der for nogle år siden var noget polemik omkring Chelsea som skulle møde CSKA hvor Abramovich´s selskab var storsponsor i, deraf kom tanken om det her ´clash´ der evt vil forekomme.
Rogosjin 16:16          
Så hvis Lyngby rykker op i Superligaen igen, kan Andres Bjelland spille imod den virksomhed som han er medejer af? Hmmm, hvordan mon det egentlig håndteres?
Så længe han ikke har aktiv indflydelse på det sportlige i Lyngby så er det ikke noget problem.

Vi kan også sagtens bruge William Kvist hvis vi spiller mod B93, selvom han sidder i deres bestyrelse.
Kuglelyn 16:17          
@gilbert09
det en forsvindende lille procent af en ungdomsårgang, som nogensinde finder divisionsniveau.
Nu er det vel netop den lille procent af en ungdomsårgang, der finder vej til divisionsklubbernes talent-akademier og -programmer.

Med dit argument skulle man helt lade være at bruge talenter, fordi der kun er få pr årgang?
Hvor skulle de senere rutinerede spillere komme fra, hvis de ikke skal starte et sted som talenter?
Og alt andet lige er det billigere at spille med talenter end at købe etablerede spillere.
Alle klubber skal ikke blive mestre, hvert år, så godt talenterne har et sted at spille, hvis det ikke kan blive i FCK og Brøndby.

Talentudvikling sikrer en pipeline af nye spillere, så vil der være forskel på hvor højt niveau, den enkelte opnår.
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts